Έλενα Χριστοπούλου: «Με έκανε unfollow o Σνίκαρος; Όντως;»
Ελλάδα

Έλενα Χριστοπούλου: «Με έκανε unfollow o Σνίκαρος; Όντως;»

Έλενα Χριστοπούλου: «Με έκανε unfollow o Σνίκαρος; Όντως;»

Τι απάντησε όταν την ρώτησαν για τον χωρισμό της Ηλιάνας από τον Snik;

Στην κάμερα της εκπομπής «Ευτυχείτε» μίλησε η Έλενα Χριστοπούλου και αποκάλυψε αν θα ήθελε να συμμετέχει και πάλι στο My Style Rocks, στο αν έχει δεχθεί πρόταση για το GNTM και φυσικά… αν χώρισε η Ηλιάνα Παπαγεωργίου από τον Snik.

«Εννοείται ότι θα έκανα και πάλι το My Style Rocks. Έχει να κάνει με τη μόδα, αγαπώ πολύ τον Λάκη, τον Στέλιο και την Κατερίνα που ήταν στην παρουσίαση την μέχρι και την τελευταία σεζόν. Δεν ξέρω κάτι ακόμη», είπε αρχικά η Έλενα Χριστοπούλου.

Στην ερώτηση πώς θα έβλεπε την Κάτια Ταραμπανκό σε ρόλο παρουσιάστριας είπε: «Η Κάτια ήταν ένα πολυτάλαντο κορίτσι. Στο Survivor ήμουν φαν της». Ωστόσο, δεν ήταν ίδια η αντίδρασή της και για το ενδεχόμενο να δούμε τον Περικλή Κονδυλάτο σε ρόλο κριτή στο My Style Rocks.

«Ποτέ δεν τέθηκε θέμα να επιστρέψουμε στο GNTM», είπε για την ίδια και την Ηλιάνα και ανέφερε: «Ξέρω την Ισμήνη πολλά χρόνια. Είναι καλό μοντέλο, γλυκό παιδί και της εύχομαι καλή επιτυχία. Την αγαπώ και τα υπόλοιπα θα τα μάθετε στην πορεία».

«Η Ηλιάνα συνεχίζει στον Alpha και του χρόνου. Έχουμε συμβόλαιο», είπε στη συνέχεια η Έλενα Χριστοπούλου.

Επική ήταν όμως η αντίδρασή της όταν ο δημοσιογράφος της εκπομπής την ρώτησε αν της έκανε unfollow ο Snik και αν ισχύει ο χωρισμός του από την Ηλιάνα: «Με έκανε unfollow o Σνίκαρος; Όντως; Τι να σου πω, ό,τι λένε. Δεν το έχω καταλάβει», είπε και συμπλήρωσε: «Σου γράφω Βασιλειάδου εδώ μπροστά, να κάνω την προξενήτρα ή όχι;».

https://streamable.com/qxg7ee