Ελένη Φουρέιρα: Οι 5+1 φορές που έβαλε… fuego στο καλοκαίρι μας!
Ελλάδα

Ελένη Φουρέιρα: Οι 5+1 φορές που έβαλε… fuego στο καλοκαίρι μας!

Ελένη Φουρέιρα: Οι 5+1 φορές που έβαλε… fuego στο καλοκαίρι μας!

Η τραγουδίστρια ευχαριστήθηκε καλοκαίρι!

Τις καλοκαιρινές της διακοπές απολαμβάνει η Ελένη Φουρέιρα, η οποία για λόγους υγείας, ακύρωσε την περιοδεία που είχε προγραμματίσει και βρήκε την ευκαιρία να ξεκουραστεί.

Η pop star, ακύρωσε τις εμφανίσεις της σε όλη την Ελλάδα και αποφάσισε να γεμίσει μπαταρίες για να είναι έτοιμη τη χειμερινή σεζόν που έρχεται.

Όλο αυτό το διάστημα, η Ελένη Φουρέιρα μοιράστηκε διάφορες φωτογραφίες και βίντεο από την καθημερινότητά της, η οποία ήταν κοντά στη θάλασσα, ή σε μια πισίνα, με την ίδια να φορά τα μαγιό της, φυσική, αμακιγιάριστη και αφιλτράριστη.

Η «μικρή Ελένη», αναστάτωσε αρκετές φορές το Instagram με τα μικροσκοπικά μπικίνι της, κάτι που συνεχίζει να κάνει, παρά το γεγονός ότι ο Αύγουστος φτάνει προς το τέλος του και το καλοκαίρι αποχαιρετά σιγά σιγά.

Δείτε τις πέντε φορές που η Ελένη Φουρέιρα αποφάσισζε να ανεβάσει τη θερμοκρασία!

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Eleni Foureira (@foureira)

Plus one!

Εκτός από τις αναρτήσεις με τα μαγιό που μαγνήτισαν τα βλέματα, μία φωτογραφία που τράβηξε όλο το ενδιαφέρον και σίγουρα είναι το στιγμιότυπο που καλοκαιριού για την Ελένη Φουρέιρα, είναι εκείνη με τον Αλμπέρτο Μποτία και το τρυφερό φιλί τους!

Η Ελένη είναι ερωτευμένη, με το ζευγάρι να μετρά χρόνια σχέσης, με τον Ισπανό ποδοσφαιριστή να ταξιδεύει συχνά στη χώρα μας για να περάσουν χρόνο μαζί.