Ελένη Φουρέιρα: «Θα έκανα παιδί έτσι κι αλλιώς, ακόμα κι αν δεν είχα σύντροφο»
Ελλάδα

Ελένη Φουρέιρα: «Θα έκανα παιδί έτσι κι αλλιώς, ακόμα κι αν δεν είχα σύντροφο»

Ελένη Φουρέιρα: «Θα έκανα παιδί έτσι κι αλλιώς, ακόμα κι αν δεν είχα σύντροφο»

Η κορυφαία pop star της χώρας μας σε μια εκ βαθέων εξομολόγηση

Λίγο καιρό πριν φέρει στη ζωή το πρώτο της παιδί, η Ελένη Φουρέιρα πόζαρε για πρώτη φορά με τη φουσκωμένη κοιλίτσα της για το εξώφυλλο του περιοδικού Vogue Greece και μίλησε στον Βλάση Κωστούρο μεταξύ άλλων για το πότε πήρε την απόφαση ότι θέλει να γίνει μητέρα, αλλά και τον σύντροφό της, Αλμπέρτο Μποτία.

«Ο Αλµπέρτο µού το έβγαλε ως άνθρωπος ότι θέλει και μπορεί να είναι εκεί γι’ αυτό το παιδί, αλλά θέλω να σου πω ότι δεν ήταν απαραίτητο για µένα να έχω έναν σύντροφο για να κάνω παιδί. Εγώ, ως Ελένη, είχα αυτή την ανάγκη. Ένιωθα ότι είχε έρθει η στιγμή να ολοκληρωθεί ένας κύκλος στη ζωή µου και να ανοίξει ένας άλλος. Ήθελα να γίνω μια νέα, καλύτερη εκδοχή του εαυτού µου, ενός εαυτού που είχε την ανάγκη να δώσει πολλή αγάπη», δήλωσε και ξεκαθάρισε:

«Θα έκανα παιδί έτσι κι αλλιώς, ακόμα κι αν δεν είχα σύντροφο. Το λέω για όλες τις γυναίκες που δεν έχουν σύντροφο και το σκέφτονται. Είναι πολύ ωραίο να έχεις στο πλάι σου έναν άνθρωπο που αγαπάς, αισθάνεσαι ασφάλεια και έχεις την κοινή επιθυμία να κάνετε μαζί ένα παιδί, αλλά προσωπικά πιστεύω ότι το παιδί το φέρνεις στη ζωή γιατί κυρίως το θέλεις εσύ. ∆εν σημαίνει ότι, αν μια γυναίκα μεγαλώσει μόνη της ένα παιδί, αυτό δεν θα λάβει την απαραίτητη αγάπη. Τα παιδιά χρειάζονται µόνο αγάπη και δεν πρέπει να µας αφορά καθόλου αν αυτή μπορεί να τους την προσφέρει ένα στρέιτ ζευγάρι, ένα γκέι ζευγάρι ή μια µονογονεϊκή οικογένεια. Ακόμα, δεν πρέπει να µας αφορά και το αν μια γυναίκα δεν έχει την επιθυμία να αποκτήσει παιδί ή να κάνει οικογένεια. Είναι δικαίωμά της και πρέπει να είναι σεβαστό. Γενικά μιλώντας, θα ήθελα η κοινωνία µας να αρχίσει να αλλάζει και να δίνει ίσες ευκαιρίες σε όλους τους ανθρώπους που θέλουν να κάνουν παιδί. Ξέρω τόσο πολλούς που έχουν να δώσουν απεριόριστη αγάπη και όμως δυσκολεύονται από την ίδια την πολιτεία».

View this post on Instagram

A post shared by Vogue Greece (@voguegreece)

Η Ελένη Φουρέιρα συνειδητοποίησε ότι θέλει να γίνει μητέρα την περίοδο του κορονοϊού.

««Ήταν μια περίοδος μεγάλης ενδοσκόπησης για μένα. Γύρισα στον εαυτό μου και είπα: “Κοίταξε να δεις. Δεν μπορείς να ζεις μόνο για τη δουλειά σου. Δεν μπορείς να ψάχνεις την ευτυχία μόνο σε ένα πράγμα”. Άρχισα έτσι να εξισορροπώ τη ζωή μου και εκτός δουλειάς, η οποία παραμένει η μεγάλη μου καψούρα, αλλά κατάλαβα ότι είχα ανάγκη να δώσω ενέργεια και στην προσωπική μου ζωή. Κάπου εκεί αισθάνθηκα πιο έντονα την ανάγκη να κάνω τη δική μου οικογένεια. Και μέσα σε όλες αυτές τις σκέψεις ήρθε και αυτό το μωρό».

Για να καταλήξει: «Ξέρεις τι θέλω να κρατήσεις; Ότι νιώθω σαν να ξεκινάω από την αρχή, πολύ πιο δυνατή. Είμαι μια νέα Ελένη. Νιώθω ότι με αυτό που δημιουργώ τώρα, μπορώ να δημιουργήσω τα πάντα. Εδώ μπορώ να φτιάξω άνθρωπο! Τι άλλο δεν μπορώ να κάνω;».

View this post on Instagram

A post shared by Vogue Greece (@voguegreece)