Ελένη Γερασιμίδου: Τι είπε για την παραίτηση Λιβαθινού και την περίοδο που είχαν συνεργαστεί
Νέα

Ελένη Γερασιμίδου: Τι είπε για την παραίτηση Λιβαθινού και την περίοδο που είχαν συνεργαστεί

Ελένη Γερασιμίδου: Τι είπε για την παραίτηση Λιβαθινού και την περίοδο που είχαν συνεργαστεί

Το σχόλιο για τα «βέλη» στο ΣΕΗ και τη δήλωση «μέτριος ηθοποιός»

Στην εκπομπή «Έλα Χαμογέλα» βρέθηκε καλεσμένη η Ελένη Γερασιμίδου και μίλησε για τις εξελίξεις των τελευταίων ημερών με τις καταγγελίες, τα περιστατικά βίας αλλά και την παραίτηση του Στάθη Λιβαθινού.

«Μόνοι μας δεν μπορούμε να αυτοπροσδιοριστούμε. Κανένας δεν είναι υπεύθυνος ή ειδικός να πει ποιος έχει ταλέντο και ποιος δεν έχει. Ποιος είναι μέτριος και ποιος σπουδαίος και κορυφαίος. Αν κάνουμε τέτοιους χαρακτηρισμούς τι να πούμε για τον Κατράκη και την Παξινού;  Και από ανθρώπους που μπορεί και να μην τους εκτιμάμε γιατί να τους δεχτούμε; Και μάλιστα όταν στρέφονται τα βέλη τους στο Σωματείο μας που υπάρχει από το ’17 και που μπορεί ο καθένας μας να είναι σε μια παράταξη και είναι υγιές να υπάρχει μια σύγκρουση, αλλά ό,τι κι αν είμαστε και να πιστεύουμε, αυτό που αποφασίζει ο κλάδος πρέπει να το σεβόμαστε και να είμαστε μαζί με τους αδικημένους» , ανέφερε αρχικά η Ελένη Γερασιμίδου.

Για τον Στάθη Λιβαθινό κλαι την παραίτησή του είπε: «Δεν είχα καμιά τραυματική εμπειρία. Μια χαρά έγινε η παράσταση και καλά πήγε. Δεν ανήκει στους φίλους μου. Πολλούς φίλους δεν έχω και δεν είναι όλοι από το θέατρο. Αγαπώ τους συναδέλφους μου, τους σκηνοθέτες με τους οποίους δούλεψα. Με πολλούς μπορεί να έχω ανταλλάξει καμιά κουβέντα, αλλά αυτά ξεχνιούνται».

Και συμπλήρωσε: «Δεν μπορώ να ξέρω τι συμβαίνει στη σχολή και τι έχει γίνει. Η απάντησή του πάντως δεν άναψε φωτιές και αυτό το θεωρώ καλή στάση. Δεν μπορώ να ξέρω τι έχει πει. Με τα παιδιά θα είμαι σίγουρα, κάτι θα γινόταν και θα τους πήγαινε πίσω».

Και κατέληξε: «Εγώ δούλεψα μαζί του, μπορεί να μην τρελάθηκα με τον τρόπο του, αλλά δεν έχω να του καταλογίσω κάτι».

https://streamable.com/z19s0z