Ελένη Καστάνη: «Ένας που μου φέρθηκε άσχημα οικονομικά δεν υπάρχει στη δουλειά τώρα πια. Όποιος με αδικήσει τιμωρείται!»
Νέα

Ελένη Καστάνη: «Ένας που μου φέρθηκε άσχημα οικονομικά δεν υπάρχει στη δουλειά τώρα πια. Όποιος με αδικήσει τιμωρείται!»

Ελένη Καστάνη: «Ένας που μου φέρθηκε άσχημα οικονομικά δεν υπάρχει στη δουλειά τώρα πια. Όποιος με αδικήσει τιμωρείται!»

Όσα είπε για την κόντρα της με τη Σοφία Μουτίδου, το παλιό Mega και την αυτοκτονία του πατέρα της

Στην εκπομπή «Τετ α τετ» στον Alpha Κύπρου ήταν καλεσμένη η Ελένη Καστάνη. Η γνωστή ηθοποιός μίλησε στον Τάσο Τρύφωνος για την αυτοκτονία του πατέρα της που τη σημάδεψε.

Όπως χαρακτηριστικά είπε «μου κούνησε το σύμπαν μου»  και ήταν «καμπανάκι» στη ζωή της εξηγώντας ότι αργότερα κατανόησε την πράξη του, αποδίδοντάς της στο γεγονός ότι ο πατέρας της σε όλη του τη ζωή δεν έκανε αυτό που ήθελε.

Η ζωή της σημαδεύτηκε και από άλλη μία απώλεια, αυτή της αδελφής της.

«Έχω απαγορέψει στη μάνα μου να πεθάνει» είπε εξηγώντας ότι είναι ο μόνος άνθρωπος που της έχει μείνει.

Παρόλα αυτά ο πρώην σύζυγός της, τον οποίο αποκαλεί ακόμα «άντρα της» είναι ο καλύτερός της μάνατζερ.

«Έχω μείνει απλήρωτη από θέατρο και πρόσφατο» είπε ενώ αναφέρθηκε και στη σχέση της με το Mega.

«Ένας που μου φέρθηκε άσχημα οικονομικά δεν υπάρχει στη δουλειά τώρα, τον απέβαλε η δουλειά. Εδώ έκλεισα και το παλιό Mega! Όποιος με αδικήσει τιμωρείται! Με αδίκησαν γιατί κάποια στιγμή έκανα ένα σίριαλ στον ΑΝΤ1, “Τα κορίτσια του μπαμπά” λεγόταν. Επειδή με ήθελε το Mega τότε και προτίμησα τον ΑΝΤ1 επειδή είμαι του ομαδικού μου κράτησαν τέτοια κακία, τρομερή, δεν αφήναν ούτε σε εκπομπές να βγω. Μου έκανε κακό στη δουλειά μου. Με θέλανε βέβαια. Εγώ ποτέ δεν έχω πει μην πάρεις τον τάδε. Ψωμί αλλουνού ανθρώπου δεν έχω φάει ποτέ. Θεωρούσα ότι ήταν μια συνθήκη πιο καλή για μένα στον ΑΝΤ1» είπε.

«Ένιωσα bullying από το γυναικείο φύλο. Δυστυχώς οι γυναίκες είμαστε ανταγωνιστικές. Γι΄αυτό προτιμούσα τους άντρες. Έκανα υπομονή ιώβεια. Δεν έχω τσακωθεί. Μία φορά είπα κάτι σε μια συνάδελφο και μου έβγαλε 8 κιλά γλώσσα. Θα κάτσω να με κάνεις και σκουπίδι».

Κάπου εκεί η ηθοποιός αναφέρθηκε και στην κόντρα της με τη Σοφία Μουτίδου όταν συνεργάστηκαν στο θέατρο.

«Για να αποφύγω τις εντάσεις πήγαινα τελευταία στιγμή βαμμένη στο θέατρο. Υπήρχαν συνάδελφοι στον θίασο καταπληκτικοί και έκανα παρέα.

Δεν έχω παίξει με τη Σοφία Μουτίδου. Μόνο μία φορά.

Εγώ το έχω εξηγήσει μέσα μου γιατί το έκανε. Για κάποιους ανθρώπους δεν θέλω να πω τίποτα άλλο.

Ίσως φταίει το ότι βγήκα και είπα κάτι στο δελτίο του Star. Με πίεζαν όλοι οι δημοσιογράφοι να μιλήσω για το #MeToo και είχα πει “παιδιά δεν έχω να πω κάτι, ό,τι γίνεται σε όλες τις δουλειές γίνεται και στη δική μας”. Είπα ότι έχω ζήσει κάποιες δυσκολίες, χωρίς να πω λεπτομέρειες. Τίποτα άλλο δεν είπα.

Μπορεί να θεώρησε η Σοφία ότι μιλούσα για εκείνη. Εγώ δεν είπα ούτε ποιος, ούτε τι έγινε.

Είμαι 30 χρόνια ηθοποιός, δεν είπα τίποτα. Δεν όρισα κάτι. Γιατί κάποιος αγωνιά; Δεν ξέρω», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Διαβάστε το χρονικό της κόντρας τους στο okmag.gr