Ελένη Ράντου: «Δεν με έχει αγαπήσει άνθρωπος περισσότερο από τον Βασίλη»
Ελλάδα

Ελένη Ράντου: «Δεν με έχει αγαπήσει άνθρωπος περισσότερο από τον Βασίλη»

Ελένη Ράντου: «Δεν με έχει αγαπήσει άνθρωπος περισσότερο από τον Βασίλη»

Στο πλευρό του συζύγου της στην live streaming συναυλία του

Στο πλευρό του συζύγου της, στην live streaming συναυλία του στάθηκε η Ελένη Ράντου.

Ο αγαπημένος ροκ τραγουδιστής έδωσε μία συναυλία από τον Σταυρό του Νότου αφού λόγω Covid οι καλλιτέχνες είναι εγκλωβισμένοι έχοντας μόνο το διαδίκτυο ως τρόπο επικοινωνίας με το κοινό τους.

Η ηθοποιός ήταν εκεί όπως πολλές φορές την έχουμε δει σε συναυλίες του Βασίλη Παπακωνσταντίνου.

Μάλιστα έδωσε και συνέντευξη στην Έλενα Κατρίτση που θα προβληθεί την Παρασκευή 26 Φεβρουαρίου στην ΕΡΤ1 όπου μίλησε για τον σύζυγό της, τη γνωριμία τους και την κοινή τους ζωή.

«Όταν βρέθηκα δίπλα στον Βασίλη, εγώ μόλις ξεκινούσα και έπρεπε να σταθώ στο ύψος μιας πολύ μεγάλης ιστορίας. Υπήρχε κι ένα περιβάλλον γυναικών, οι οποίες ήταν έξαλλες μαζί μου. Τι είχα ακούσει! Επειδή φορούσα μίνι, ήμουν φτηνιάρα, ελαφριά, έλεγαν ότι θα τον εκμεταλλευτώ…».

«Νομίζω ότι δεν με έχει αγαπήσει άνθρωπος, περισσότερο από τον Βασίλη, γιατί με έχει αποδεχθεί, ακριβώς όπως είμαι. Δεν έχει προσπαθήσει να με αλλάξει, με σεβάστηκε, με εκτίμησε πάρα πολύ, με ένα διακριτικό τρόπο, χωρίς να το δείχνει ούτε στον εαυτό του, ούτε σε εμένα! Συνήθως το μαντεύω. Επιμείναμε σε αυτή τη σχέση, την προστατεύσαμε και την κρατήσαμε. Είναι ένας κύκλος ζωής που μου φέρνει γαλήνη».