Ελένη Χατζίδου – Ετεοκλής Παύλου: Παιχνίδια και βόλτες με την  κόρη τους στα νότια προάστια
Ελλάδα

Ελένη Χατζίδου – Ετεοκλής Παύλου: Παιχνίδια και βόλτες με την κόρη τους στα νότια προάστια

Ελένη Χατζίδου – Ετεοκλής Παύλου: Παιχνίδια και βόλτες με την  κόρη τους στα νότια προάστια

Το ζευγάρι στα καλύτερά του

Η κόρη τους είναι η βασική τους προτεραιότητα και όχι άδικα. Ο λόγος για την Ελένη Χατζίδου και τον Ετεοκλή Παύλου που ζουν στιγμές απόλυτης οικογενειακής ευτυχίας με τη μικρή Μελίτα. Η μόλις 20 μηνών κόρη τους έχει γίνει μια κούκλα και τους έχει ξετρελάνει.

Ο φωτογραφικός φακός τους συνάντησε πριν από λίγες μέρες σε μια χαλαρή βόλτα τους στα νότια προάστια και έδειχναν να είναι στα καλύτερά τους. Ο περίπατος με τη μικρή Μελίτα και τα παιχνίδια τους δεν είχαν τέλος, με τη μικρή να μην φεύγει από την αγκαλιά της μαμάς της.

Το ζευγάρι έκανε τη βόλτα του φορώντας φόρμες και αθλητικά παπούτσια και δεν παρέλειψε να βγάλει και τις απαραίτητες selfie με το μικρό κοριτσάκι του.

Αξίζει να αναφέρουμε μάλιστα, πως όπως αποκάλυψαν και στο περιοδικό Hello, ο Ετεοκλής Παύλου και η Ελένη Χατζίδου ετοιμάζονται να κάνουν τον γάμο και τη βάφτιση της κόρης τους στις 4 Σεπτεμβρίου, μετά την αναβολή που είχαν αναγκαστεί να κάνουν πέρσι το καλοκαίρι, λόγω της πανδημίας του κορονοϊού. Μάλιστα η βάφτιση θα γίνει 2 μέρες μετά τα δεύτερα γενέθλια της Μελίτας.

Φωτογραφίες: NDP