Ελεονώρα Μελέτη: Έγινε δασκάλα windsurf για την κόρη της
Ελλάδα

Ελεονώρα Μελέτη: Έγινε δασκάλα windsurf για την κόρη της

Ελεονώρα Μελέτη: Έγινε δασκάλα windsurf για την κόρη της

Η φωτογραφία που ανέβασε στο Instagram

Λατρεία στα θαλάσσια σπορ έχει η Ελεονώρα Μελέτη, η οποία… ειδικεύεται στο windsurf και κάθε φορά που οι υποχρεώσεις της της το επιτρέπουν, σπεύδει στην πιο κατάλληλη παραλία για να «δαμάσει» τα κύματα.

Η παρουσιάστρια, αυτές τις μέρες, βρίσκεται στην Πάρο, με τον σύζυγό της Θοδωρή Μαροσούλη, αλλά και την κόρη της Αλεξάνδρα γι αυτόν ακριβώς τον λόγο. Μετά την Κεφαλονιά, η οικογένεια ταξίδεψε στο νησί των Κυκλάδων για να μπορέσει η Ελεονώρα να απολαύσει το αγαπημένο της σπορ.

Ο σύζυγός της τη στηρίζει σε κάθε της βήμα και μάλιστα ήταν ο άνθρωπος που την τράβηξε το βίντεο που ανάρτησε την Παρασκευή στο Instagram, ενώ και η κόρη της, η μικρή Αλεξάνδρα, φαίνεται ότι δείχνει ιδιαίτερο ενδιαφέρον για το windsurf.

Η μαμά Ελεονώρα αποφάσισε να πάρει τον ρόλο της δασκάλας του αγαπημένου της σπορ, για την κόρη της και ανέβασε φωτογραφία στον προσωπικό της λογαριασμό, όπου η Αλεξάνδρα, με τα μπρατσάκια της, προσπαθεί να κρατηθεί όρθια πάνω στη σανίδα στην πισίνα.

«Το windsurf κ η ζωή έχουν πολλά κοινά. Δεν κοιτάς ποτέ κάτω αλλά μόνο εκεί που στοχεύεις να πας. Φροντίζεις να έχεις αντανακλαστικά. Προσαρμόζεσαι στις συνθήκες. Ανακαλύπτεις τον εαυτό σου. Πέφτεις κ ξανά σηκώνεσαι. Όλα ξεχνιούνται με ένα μοχιτο. (το τελευταίο δεν το έχω πει ακόμα στην Αλεξάνδρα)», έγραψε στην ανάρτησής της η Ελεονώρα Μελέτη.

View this post on Instagram

A post shared by Εleonora Meleti (@nonoram)