Ελεονώρα Μελέτη για Snik: «Εμείς τα σκουπίδια αναγνωρίζουμε τα σκουπίδια, μεταξύ μας»
Νέα

Ελεονώρα Μελέτη για Snik: «Εμείς τα σκουπίδια αναγνωρίζουμε τα σκουπίδια, μεταξύ μας»

Ελεονώρα Μελέτη για Snik: «Εμείς τα σκουπίδια αναγνωρίζουμε τα σκουπίδια, μεταξύ μας»

«Πληρωμένη» απάντηση από την παρουσιάστρια

Με αφορμή τις ακραίες δηλώσεις του Snik για τους δημοσιογράφους σε σχέση με το νέο του τραγούδι η Ελεονώρα Μελέτη, αλλά και ο Κώστας Τσουρός, μέσα από το «MEGA Καλημέρα», πήραν θέση και απάντησαν στον γνωστό ράπερ.

«Έβγαλε ένα πάρα πολύ ωραίο τραγούδι που έχει πάρα πολύ ωραίες λέξεις για τις γυναίκες, και έχει πολύ ωραία μηνύματα, καθόλου σεξιστικά κι εμείς είμαστε σκουπίδια οι δημοσιογράφοι που αναφερόμαστε σε αυτό το τραγούδι που έβγαλε ο Snik και λέει ότι επειδή δεν τον καλούμε στις εκπομπές και τις φυλλάδες μας», είπε ειρωνικά ο Κώστας Τσουρός, με την παρουσιάστρια να απαντά:

«Εμείς δεν τον έχουμε καλέσει ποτέ στην εκπομπή μας, οπότε μπορεί να μην είμαστε σκουπίδια, προσέξτε τι λέτε».

«Νομίζω ότι μπορεί και κανείς να μην τον έχει καλέσει στην εκπομπή του. Ο Snik μέχρι πρότινος είχε να κάνει με την Ηλιάνα Παπαγεωργίου, είχε να κάνει με κάποια περιστατικά με ανθρώπους που έσπρωχναν τα μικρόφωνα, νομίζω ότι μετά από αυτές τις συμπεριφορές καμία εκπομπή δεν τον καλούσε. Τώρα γιατί νομίζει ότι είμαστε σκουπίδια. Μακάρι να είμαστε σκουπίδια» συνέχισε ο δημοσιογράφος.

Η Ελεονώρα Μελέτη είπε από την πλευρά της: «Γιατί να είμαστε σκουπίδια εμείς οι δημοσιογράφοι και να μην είναι σκουπίδια αυτοί οι στίχοι; Ποιοι δημοσιογράφοι είναι σκουπίδια και έχουν εμμονή μαζί του; Και γιατί τους βάζει όλους μέσα στο ίδιο σακί; Κάποιος μπορεί όντως να τον έχει στοχοποιήσει, αλλά δεν καταλαβαίνω αυτή τη μαγκιά.

Αυτό που θέλω να πω στον Snik είναι ότι η μαγκιά πολλές φορές συνοδεύεται και από κάτι άλλο, το οποίο δεν χρειάζεται. Δεν μπορώ να έχω την άποψή μου σαν σκουπίδι και να τη λέω; Ούτως ή άλλως εμείς τα σκουπίδια αναγνωρίζουμε τα σκουπίδια, μεταξύ μας».