Ελεονώρα Μελέτη: «Ήταν δύσκολες μέρες για όλους»
Νέα

Ελεονώρα Μελέτη: «Ήταν δύσκολες μέρες για όλους»

Ελεονώρα Μελέτη: «Ήταν δύσκολες μέρες για όλους»

Η διαφορετική «καλημέρα» της παρουσιάστριας

Στον αέρα βγήκε ξανά, μετά από δύο ημέρες απουσίας και η εκπομπή «MEGA Καλημέρα», με την Ελεονώρα Μελέτη να καλοδέχεται το τηλεοπτικό κοινό, ελπίζοντας ότι είναι καλά, παρά τις δυσκολίες εξαιτίας της κακοκαιρίας.

«Ελπίζω να σας βρίσκουμε καλά, σίγουρα πολύ καλύτερα από τις τελευταίες μέρες. Ήταν δύσκολες μέρες για όλους. Είδατε ότι κι εμείς παραχωρήσαμε σαφώς το χώρο που πρέπει στην ενημέρωση αυτές τις μέρες χωρίς να έχουμε την εκπομπή. Όχι ότι θα γινόταν και αλλιώς γιατί ήμασταν, όπως κι εσείς, αποκλεισμένοι σχεδόν στα σπίτια μας», είπε αρχικά η Ελεονώρα Μελέτη, η οποία μέσα από διάφορα stories της στο Instagram αυτές τις μέρες, μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους τον τρόπο που πέρασε κατά τη διάρκεια της «Ελπίς», μαζί με την οικογένειά της.

«Ελπίζω να είστε καλά στην υγεία σας όλοι κι εμείς εδώ θα είμαστε τώρα, να μπαίνουμε σιγά σιγά στους κανονικούς μας ρυθμούς. Αν και απ’ ότι φαίνεται θα το κάνουμε με αργό ρυθμό διότι τα πράγματα ακόμα δεν είναι έτσι όπως θα έπρεπε», πρόσθεσε η παρουσιάστρια.