Ελισάβετ Σπανού: Δικαιολόγησε τον Βαλάντη για τη συμπεριφορά του προς τη Μυριέλλα Κουρεντή – «Έχουν βάση αυτά που λέει»
Νέα

Ελισάβετ Σπανού: Δικαιολόγησε τον Βαλάντη για τη συμπεριφορά του προς τη Μυριέλλα Κουρεντή – «Έχουν βάση αυτά που λέει»

Ελισάβετ Σπανού: Δικαιολόγησε τον Βαλάντη για τη συμπεριφορά του προς τη Μυριέλλα Κουρεντή – «Έχουν βάση αυτά που λέει»

«Ο Κατσαούνης είναι ερωτευμένος μαζί της»

Εκτός Survivor βγήκε η Ελισάβετ Σπανού στην πρώτη αποχώρηση του reality επιβίωσης και μίλησε για το θέμα που έχει προκύψει ανάμεσα στη Μυριελλα Κουρεντή και τον Βαλάντη, εξαιτίας της συμπάθειας που έχει αναπτύξει η πρώτη με τον Γιώργο Κατσαούνη των «Μαχητών».

Η τραγουδίστρια πήρε το μέρος του Βαλάντη, ξεκαθαρίζοντας ωστόσο ότι ο τρόπος του ήταν ακραίος και δεν εκφράζεται σωστά.

«Γι’ αυτό που είδα, η συμπεριφορά του Βαλάντη είναι ακραία. Δε μπορώ να πω “αδικαιολόγητη” όμως. Μπορεί να μην έχει δίκιο στο 100%, λέει όμως πράγματα που έχουν βάση. Μπορεί να μην τα εκφράζει πολύ σωστά. Δυστυχώς ή ευτυχώς βρίσκω δικαιολογίες για όλον τον κόσμο. Μπήκα εξ’ αρχής στο παιχνίδι με θετική άποψη για τη Μυριέλλα και αισθάνθηκα τυχερή που θα την έχω γιατί θα κάνουμε παρέα. Παρόλα αυτά, στη συμβίωση δεν είναι εύκολο παιδί. Δημιουργούντο εντάσεις, βαβούρα. Έχω διάφορα παραδείγματα να πω γενικά», τόνισε η Ελισάβετ Σπανού και αποκάλυψε διάφορα περιστατικά με τη Μυριέλλα, από την αρχή του παιχνιδιού.

«Έγινε μία κουβέντα που εγώ ήμουν παρούσα. Και τους είπα να έχουμε καλές σχέσεις, αλλά δε χρειάζονται πολλά πολλά. Ήταν παρόντες όλοι. Είχε συζητηθεί 10 ημέρες πριν. Υπήρχε συνέχεια επαφή (μεταξύ Μυριέλλας και Κατσαούνη). Βλέπεις ότι πέντε, έξι, τρεις έχουν πρόβλημα, και είναι τόσο ακατανίκητη η επιθυμία σου να κοινωνικοποιηθείς; Δε μπορείς να κάνεις λίγο το παπί. Δεν είναι το θέμα του φλερτ, αλλά δημιουργείτο μονίμως κάτι» πρόσθεσε στο Love it, χαρακτηρίζοντας ότι ο Βαλάντης είναι εκρηκτικός και αυθόρμητος. «Ο Βαλάντης εξέφρασε μία δυσαρέσκεια, μία γενική τάση. Γενικά υπήρχε ένα κλίμα επιφυλακτικότητας».

Όσον για τον Γιώργο Κατσαούνη, τόνισε: «Ο άνθρωπος είναι ερωτευμένος. Δεν μπορώ να καταλάβω αν η Μυριέλλα τρέφει αισθήματα για εκείνον, γι’ αυτό κράτησα και απόσταση. Δεν μπορώ εγώ να προβληματίζομαι γι’ αυτό. Δεν έχω ιδέα αν του έχει πει ότι έχει σχέση έξω. Εγώ για το φλερτ έμαθα από συζητήσεις, γιατί κρατούσα απόσταση. Η Μυριέλλα το εκμυστηρεύτηκε στον Βαλάντη και εκείνος το είπε μετά».