Έλλη Κοκκίνου: «Δεν κρυβόμουν στα προσωπικά μου. Απλά έβαζα ένα μέτρο μέχρι που θα απαντήσω, χωρίς να είμαι αγενής.
Πρωινές εκπομπές

Έλλη Κοκκίνου: «Δεν κρυβόμουν στα προσωπικά μου. Απλά έβαζα ένα μέτρο μέχρι που θα απαντήσω, χωρίς να είμαι αγενής.

Έλλη Κοκκίνου: «Δεν κρυβόμουν στα προσωπικά μου. Απλά έβαζα ένα μέτρο μέχρι που θα απαντήσω, χωρίς να είμαι αγενής.

Πώς σχολίασε τα αρνητικά σχόλια που δέχονται Βανδή-Μπισμπίκης;

Η Έλλη Κοκκίνου μίλησε για τα επαγγελματικά της, απάντησε στο αν έχει σχέση και αναφέρθηκε στον έρωτα ανάμεσα στη Δέσποινα Βανδή και τον Βασίλη Μπισμπίκη.

«Τραγουδάω από το 1990», δήλωσε η τραγουδίστρια στο «Πρωινό μου» και τη Φαίη Σκορδά και απάντησε για την προσωπική της ζωή και πώς τη διαχειριζόταν στα Μέσα.
«Δεν κρυβόμουν, απλά έβαζα ένα μέτρο μέχρι που θα απαντήσω, χωρίς να είμαι αγενής. Δεν μου φέρθηκαν άσχημα για τα προσωπικά μου. Στην αρχή δεν ήμουν κουλ, ήταν δύσκολο να το διαχειριστώ, μετά βλέπεις το νόημα της ζωής ποιο είναι και τελικά τι σε ενδιαφέρει στη ζωή σου. Να περνάς καλά για τους άλλους ή να περνάς καλά για εσένα. Να ζήσεις τη ζωή που θέλουν για εσένα ή να ζω τη ζωή που θέλω εγώ για να περνάω καλά; Γιατί δική μου είναι η ζωή στο κάτω κάτω, άρα οφείλω στον εαυτό μου να περνάει καλά. Επέλεξα να κάνω αυτό που θέλω. Δεν ήμουν διαχυτική, δεν ήμουν αυθόρμητη, δεν ήθελα να με συζητάνε συνέχεια. Δεν ήθελα να δίνω λαβή εγώ, δεν είμαι τέτοιος άνθρωπος. Τώρα, δεν ξέρω πώς θα ήμουν. Είμαι εγκρατής γενικά», δήλωσε αρχικά.
Σε ερώτηση για το αν βρίσκεται σε σχέση, απάντησε: «Είμαι ακριβώς έτσι όπως θα ήθελα να είμαι. Θα ήμουν ανοιχτή αν είχα μία σχέση να μιλήσω. Για κάποιο διάστημα θα κρυβόμουν, όλα τα ζευγάρια το κάνουν, μέχρι να δοκιμαστεί. Από εκεί και πέρα το ζυγίζεις».

Για τα αρνητικά σχόλια που έχουν γίνει για τη σχέση ανάμεσα σε Δέσποινα Βανδή και Βασίλη Μπισμπίκη, απάντησε: «Εγώ έχω ως θεωρία μου να μη σχολιάζω ποτέ το τι κάνουν και τι λένε οι άλλοι, γιατί απλά δεν με αφορά. Εγώ χαίρομαι που η φίλη μου η Δέσποινα είναι πάρα πολύ καλά. Το πρόβλημα είναι ότι έχουμε μπερδέψει το κουτσομπολιό και τον χαβαλέ που κάναμε μεταξύ μας στην παρέα, πριν από τα social media, με τον χαβαλέ και τον κανιβαλισμό που υφίσταται πολύς κόσμος με τον δημόσιο λόγο. Οι ίδιοι που κάνουν bullying τώρα, εναντιώνονται στο bullying που γίνεται σε κάτι άλλο. Θεωρώ ότι έχουν γίνει ακραία σχόλια, εγώ γιατί να σχολιάσω; Ο καθένας μπορεί να κάνει στη ζωή του ό,τι θέλει».

Για το αν έχει έρθει ποτέ σε άβολη στιγμή , η Έλλη Κοκκίνου απάντησε: «Έχω έρθει ναι και σάστισα. Ήμουν και πιο μικρή τότε. Δεν είχα ακόμα θωρακιστεί έτσι. Ήταν πριν από πολλά χρόνια, σε μία απονομή μου και φαντάσου ότι ήταν τόσο πικρόχολοτο σχόλιο και η ερώτηση ενός ρεπόρτερ, τον οποίο τον είχαν βάλει από εκπομπή που ακόμα και οι συνάδελφοι ρεπόρτερ από τα άλλα κανάλια του έκαναν πάρα πολύ μεγάλη παρατήρηση. Είχε αναφερθεί σε ένα παλιό θέμα που με έθιγε προσωπικά. Δεν απάντησα καθόλου. Έρχεσαι σε μια χαρούμενη στιγμή μου να την αμαυρώσεις και να με ρωτήσεις κάτι τόσο κίτρινο; Και να ίσχυε αυτό, έρχεσαι να με ρωτήσεις κατάμουτρα κάτι τόσο κίτρινο;».