Έλλη Τρίγγου: «Έχω παρεκτραπεί και έχω ζητήσει συγγνώμη»
Νέα

Έλλη Τρίγγου: «Έχω παρεκτραπεί και έχω ζητήσει συγγνώμη»

Έλλη Τρίγγου: «Έχω παρεκτραπεί και έχω ζητήσει συγγνώμη»

Η ηθοποιός αναφέρθηκε στις καταγγελίες στον καλλιτεχνικό χώρο

Η Έλλη Τρίγγου ευχαρίστησε τους ανθρώπους που βρήκαν το θάρρος και μίλησαν για τις παρενοχλήσεις και τις επιθέσεις που έχουν δεχτεί στον καλλιτεχνικό χώρο και μίλησε για τον ρόλο της στις «Άγριες Μέλισσες».

Η ηθοποιός αγαπάει τα φουντούνια και ο Γρηγόρης ήξερε την αδυναμία της. ενώ για να ηρεμήσει διαλογίζεται και πηγαίνει στο βουνό.

«Υπάρχει μεγάλη συγκίνηση για όλο αυτό που συμβαίνει. Για το ότι υπάρχουν κάποιοι άνθρωποι που βρήκαν το κουράγιο και το σθένος να εκφράσουν δημόσια τόσο λεπτά ζητήματα που είναι πληγές και τις κουβαλάνε πολλά χρόνια. Θέλω να πω ένα τεράστιο ευχαριστώ για την ψυχική τους δύναμη. Επιτέλους άνοιξε ο διάλογος αυτής της αμήχανης κουβέντας. Αν δεν γίνει τώρα που έχει έρθει ο κόσμος τούμπα, πότε;», είπε αρχικά και συνέχισε:

«Χρωστάω το ευχαριστώ στους ανθρώπους αυτούς. Από εκεί που συνέβαιναν τα αίσχη και όλοι τα θεωρούσαν φυσιολογικά, με τον καιρό αυτό έχει εξομαλυνθεί. Η γενιά μου δεν έχει δει τόσο ακραία πράγματα. Όλα κυκλοφορούν αμέσως, δημιουργείται ένας συναγερμός και αντιδρούμε διαφορετικά».

«Είμαστε “τραύματα”, είναι στο χέρι του καθενός μας τι θα κάνει με την πληγή του. Στον χώρο της τέχνης και ειδικά στο θέατρο, οι ηθοποιοί είναι πολύ ευαίσθητα πλάσματα και ο χώρος είναι ένα περιβάλλον αγάπης. Δεν έχω γνωρίσει όλη αυτή τη βία και τον κανιβαλισμό. Η παρεξήγηση ξεκινάει στο τι σημαίνει κριτική και πώς την εκφράζεις. Εκεί ο άλλος μπορεί να γίνει αγενής. βίαιος, προσβλητικός και να σου χαράξει πληγές» πρόσθεσε.

Για το αν έχει βιώσει σκληρά περιστατικά: «Έχω αντίσταση στη βία και την καταπίεση. Για να απωθήσω τα πειράγματα και το φλερτ έβαλα φραγή στη θηλυκότητά μου και την επικοινωνία μου. Για αυτό είμαι λίγο απόμακρη, περίεργη και απότομη. Μπαίνουν τα όρια, αλλά δεν μπορώ να διανοηθώ τι θα συνέβαινε αν ήμουν ένα γλυκό, διακριτικό κορίτσι. Θεωρώ ότι πολύ σωστά έχει γίνει αυτό το πράγμα. Οφείλουμε να έχουμε σεβασμό και να μην γινόμαστε ανθρωποφάγοι, γιατί δεν είναι αυτός ο σκοπός. »

https://streamable.com/4vspwm

«Τι γίνεται με μια γυναίκα που δεν έχει τη δυνατότητα να βγει να τα πει δημόσια; Τους άντρες; Τα παιδιά;» αναρωτήθηκε και επεσήμανε:

«Πρέπει να γίνει σαφές ποια είναι τα ποινικά όρια. Έχω ξεφύγει κι εγώ από τα όρια, έχω παρεκτραπεί αλλά έχω ζητήσει συγγνώμη. Αλλά είναι συνολικό. Πρέπει να δούμε τη μεγάλη εικόνα και να μην μείνουμε στην ανθρωποφαγία του μικρού περιβάλλοντος. Ήρθε η ώρα να γυρίσει ο κόσμος τούμπα. Παντού».

https://streamable.com/5se23g

Οι «Άγριες Μέλισσες»

«Η εξέλιξη του ρόλου της Ασημίνας με απελευθέρωσε. Βγήκαν συναισθήματα που είχαν πολύ ενδιαφέρον. Με σόκαρε ο εαυτός. Στην αρχή την έκρινα για την καλοσύνη της και μετά σκέφτηκα ότι έτσι θα έπρεπε να ήταν», δήλωσε και αναφέρθηκε στον μικρό Σπύρο:

«Είναι μαγικό να παίζω με τον Σπύρο Ντούγια. Είναι τρομερός συνεργάτης, μας οργανώνει, μας βάζει σε τάξη. Οι γονείς του αξίζουν ένα μεγάλο μπράβο».

https://streamable.com/re87og

Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου χάρισε κόκκινα λουλούδια στην Έλλη για του Αγίου Βαλεντίνου.

«Εννοείται ότι υπάρχει κάποιος για κάποιον. Έχουμε έρθει για να είμαστε μαζί, αλλά όχι με παθογένειες. Οτιδήποτε συμβαίνει αυτή τη στιγμή είναι για καλό. Είναι πολύ όμορφη η δουλειά μας, είμαστε προϊόντα ένωσης, δεν βγαίνει τίποτα αν δεν υπάρχει συνάντηση. Από την υγεία θα έρθει η δημιουργία. Θέλει και υπομονή. Υπάρχουν άνθρωποι γύρω μας που νοσούν. Δεν θα τους πετάξουμε στα σκουπίδια. Πρέπει να έχουμε κατανόηση, να μπαίνουμε στη θέση του άλλου», είπε η ηθοποιός.

https://streamable.com/z6j802