Έλλη Τρίγγου: Η αφοπλιστική απάντηση στην Αφροδίτη Λατινοπούλου
Ελλάδα

Έλλη Τρίγγου: Η αφοπλιστική απάντηση στην Αφροδίτη Λατινοπούλου

Έλλη Τρίγγου: Η αφοπλιστική απάντηση στην Αφροδίτη Λατινοπούλου

Μήνυμα όλο νόημα από την πρωταγωνίστρια των «Άγριων Μελισσών»

Μεγάλη αναστάτωση έχουν προκαλέσει το τελευταίο 24ώρο, οι δηλώσεις της Αφροδίτης Λατινοπούλου περί «αντιαισθητικών» εμφανίσεων και… προτύπων ομορφιάς μετά την ανάρτησή της στα social media.

Η πολιτευτής της ΝΔ δήλωσε στα post της για τις γυναίκες, τα εξής: «Αφήνουν τρίχες στα πόδια και το φωτογραφίζουν, τρίχες στη μασχάλη, τρίχες στο μουστάκι, ραγάδες, πανάδες, κυτταρίτιδα και οτιδήποτε άλλο αντιαισθητικό υπάρχει πάνω τους… Δεν μου αρέσει όλο αυτό που βλέπω. Και δεν καταλαβαίνω, αφού το αγαπάς τόσο πολύ το αξύριστο πόδι σου, εγώ γιατί πρέπει να το δω; Το βλέπεις εσύ και το χαίρεσαι. Εγώ γιατί να το βλέπω; Γιατί προσπαθείς να μου περάσεις ότι όλο αυτό είναι πάρα πολύ όμορφο και πάρα πολύ ωραίο και πάρα πολύ φυσιολογικό; Δεν είναι. Είναι άσχημο».

Την Τετάρτη, μάλιστα, ήταν και καλεσμένη στο «Πρωινό» και επέμεινε στις δηλώσεις της και τις θέσεις της, προκαλώντας τις αντιδράσεις της Φαίης Σκορδά και του Γιώργου Λιάγκα. Η στάση της όμως, έχει ενοχλήσει και πολλούς ανθρώπους του καλλιτεχνικού χώρου και όχι μόνο.

Συγκεκριμένα, η Έλλη Τρίγγου, που έχει γίνει ιδιαίτερα γνωστή μέσα από τον ρόλο της Ασημίνας στις «Άγριες Μέλισσες» έστειλε μέσα από το Instagram Story της, την αποστομωτική της απάντηση στην Αφροδίτη Λατινοπούλου.

«Αγαπητή Αφροδίτη, κρίμα που έχεις τόσο μπερδευτεί», έγραψε η Έλλη Τρίγγου, ενώ παράλληλα ανάρτησε και κάποια σχετικά σκίτσα με γυναίκες που δεν ντρέπονται για τις ατέλειές τους.