Ελπίδα: «Όταν ήμουν στη Eurovision έκλαιγα συνέχεια»
Νέα

Ελπίδα: «Όταν ήμουν στη Eurovision έκλαιγα συνέχεια»

Ελπίδα: «Όταν ήμουν στη Eurovision έκλαιγα συνέχεια»

Η τραγουδίστρια σε μία συνέντευξη από καρδιάς

Μία αποκαλυπτική εξομολόγηση έκανε η Ελπίδα στην εκπομπή Mega Καλημέρα, το πρωί της Τετάρτης (11/5).

Η τραγουδίστρια μίλησε για τη ζωή της, τα παιδιά της που της άλλαξαν την ζωή, την απώλεια που βίωσε και την εμπειρία της στην Eurovision.

«Όταν βλέπω φωτογραφίες από το παρελθόν σκέφτομαι ότι ήμουν πολύ χαζή που δεν έβλεπα τι άξιζα, θα το είχα χαρεί πιο νωρίς. Έλεγα “τι βρίσκει ο κόσμος και υπάρχει τέτοιος θαυμασμός;”», δήλωσε αφοπλιστικά.

Η Ελπίδα δηλώνει πως είναι πρωινός τύπος και θεωρούσε ότι η βραδινή δουλειά δεν της πήγαινε, καθώς από μικρή δεν ήθελε να γεράσει στη νύχτα.

«Δεν μου άρεσε καθόλου η δουλειά το βράδυ, μόνο η επαφή με τον κόσμο. Η βραδινή δουλειά δεν μου πήγαινε, ήμουν πρωινός τύπος.

Δεν ένιωσα τίποτα που να με ενοχλεί και να πω δεν θέλω να πάω στη δουλειά, απλά νύσταζα», είπε.

Σχετικά με τα παιδιά της ανέφερε:

«Τα παιδιά μού άλλαξαν τη ζωή. Σταμάτησα να δουλεύω βράδυ όταν τα απέκτησα», είπε.

«Έκανα τη δισκογραφία μου, την τηλεόρασή μου, ότι χρειαζόταν. Είχα ανθρώπους να με βοηθήσουν, όμως ήθελα να μη χάσω στιγμή από τα παιδιά μου».

Η Ελπίδα αναφέρθηκε και στην απώλεια του συζύγου της, η οποία την στιγμάτισε και ακόμη δεν έχει ξεπεράσει.

«Τον άκουγα να περπατάει, έπρεπε να αλλάξω περιβάλλον. Όταν έρχονται οι στιγμές, μου έρχεται η εικόνα αυτή που έζησα στο σπίτι.

Πράγματι, από τότε που άλλαξα περιβάλλον είμαι πολύ καλύτερα. Συνήλθα ψυχολογικά».

Κατά τη διάρκεια μίας μετακόμισης, καθώς έβγαζε κούτες βρήκε μία κοτσίδα. Ήταν από τα μαλλιά της, την είχε κρατήσει η μητέρα της.

Ακόμη, αναφέρθηκε και στην εμπειρία της Eurovision: «Όταν ήμουν στην Eurovision έκλαιγα συνέχεια. Όταν ήρθα στην Ελλάδα είδα την αποδοχή», είπε.