Έλβη Μιχαηλίδου: Γιόρτασε τα γενέθλιά της on air!
Νέα

Έλβη Μιχαηλίδου: Γιόρτασε τα γενέθλιά της on air!

Έλβη Μιχαηλίδου: Γιόρτασε τα γενέθλιά της on air!

Τα ιδιαίτερα γλυκά που προσέφερε στους παρουσιαστές

Τα γενέθλιά της γιόρτασε η αθλητικογράφος του OPEN, Έλβη Μιχαηλίδου, στον αέρα της εκπομπής «Τώρα Μαζί» με τις ευχές να διαδέχονται η μία την άλλη.

Η Ευλαμπία Ρέβη και ο Γιώργος Σιαδήμας της ευχήθηκαν on air με το τραγούδι του Αντώνη Ρέμου να «ντύνει» αυτή τη στιγμή.

Στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, ανέβασε φωτογραφία της με μια ροζ τούρτα και οι διαδικτυακοί της φίλοι «έτρεξαν» να της ευχηθούν.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Elvi Michailidou 🧿 (@elvi_michailidou)

Η Έλβη Μιχαηλίδου σε παλαιότερη συνέντευξή της έχει μιλήσει για το πώς προέκυψε η συνεργασία της με το OPEN αλλά και τις δυσκολίες που αντιμετωπίζει ως γυναίκα σε ένα «ανδροκρατούμενο» επάγγελμα.

Για το OPEN είχε πει: «Στο OPEN βρίσκομαι από την πρώτη μέρα που «γεννήθηκε». Είχα μόλις ολοκληρώσει τον κύκλο μου στο RISE και ήρθε η συνεργασία αυτή στην κατάλληλη στιγμή για να κάνω το βήμα παραπάνω σε ένα μεγάλο κανάλι πανελλαδικής εμβέλειας.

Δε θα μπορούσα, λοιπόν, παρά να είμαι ευχαριστημένη. Το νιώθω σαν σπίτι μου και εύχομαι να εξελιχθώ ακόμα περισσότερο στο OPEN».

Όσον αφορά το στερεοτυπικό «ανδροκρατούμενο» επάγγελμα, απάντησε με αφοπλιστική ειλικρίνεια: «Δεν θα πρωτοτυπήσω στην απάντηση. Τα στερεοτυπικά πρότυπα εξακολουθούν να ισχύουν έστω και σε ελαφρά μικρότερο βαθμό.

Ζώντας σε αυτή την πραγματικότητας αυτό που προσπαθώ να κάνω είναι να δίνω σημασία σε ότι πρέπει και να «μιλάω» με τη δουλειά μου και μόνο!».

Οι ευχές στον αέρα της εκπομπής: