Ενοχλημένη η Κατερίνα Καινούργιου: Η απάντηση στην ανάρτηση της Σοφίας Μαργαρίτη
Reality TV

Ενοχλημένη η Κατερίνα Καινούργιου: Η απάντηση στην ανάρτηση της Σοφίας Μαργαρίτη

Ενοχλημένη η Κατερίνα Καινούργιου: Η απάντηση στην ανάρτηση της Σοφίας Μαργαρίτη

Ποια και η αντίδραση του πρώην συζύγου της για την δικαστική διαμάχη

Ένα απόσπασμα από τη ραδιοφωνική συνέντευξη της Σοφίας Μαργαρίτη, όπου αναφερόταν στη σεξουαλικότητα του Γιώργου Ασημακόποπουλου, φιλοξένησε χθες η εκπομπή «Ευτυχείτε» και αυτό προκάλεσε την αντίδραση της πρώην παίκτριας του ριάλιτι. Ενοχλημένη, η Σοφία έκανε μια ανάρτηση στο Instagram, κάνοντας «επίθεση» στην εκπομπή και αναφέροντας πως την «εξέθεσαν» για την τηλεθέαση.

Με τη σειρά της, ιδιαίτερα ενοχλημένη η Κατερίνα Καινούργιου έδωσε τη δική της απάντηση στη Σοφία Μαργαρίτη. Αφού, λοιπόν, ζήτησε να παίξουν αμοντάριστες οι δηλώσεις της Σοφίας, στις οποίες αναφερόταν στην σεξουαλικότητα του Γιώργου Ασημακοπουλου, θέλησε να ξεκαθαρίσει τη θέση της.

Αρχικά, η Κατερίνα Καινούργιου απευθύνθηκε στους συναδέλφους της, λέγοντας πως δεν είναι κακό να της πουν κι ένα «μπράβο» για την εκπομπή και την πορεία του «Ευτυχείτε», ενώ έπειτα αναφέρθηκε στη Σοφία Μαργαρίτη: «Εδώ είχε βγει η κουμπάρα της Σοφίας που είχε πει κάποια πράγματα και εμείς στηρίζαμε τη Σοφία. Την ώρα της εκπομπής είχε πάρει ο πρώην της Σοφίας και είπε ότι θέλει να βγει στον αέρα. Όταν βγάζεις έναν άνθρωπο στον αέρα δεν ξέρεις ακριβώς τι θα πει. Προσπάθησα με πολύ ευγένεια να τον χειριστώ στον αέρα. Γι’ αυτό και την επόμενη μέρα βγάλαμε τη μητέρα της. Και να θυμίσω ότι όλο αυτό ξεκίνησε από την ίδια τη Σοφία που είπε για τα παιδιά μέσα στο παιχνίδι» είπε η παρουσιάστρια.

Με τον Γρηγόρη Γκουντάρα να αναφέρει πως η Σοφία Μαργαρίτη είχε αποθεωθεί στην εκπομπή για την απόδοσή της στο παιχνίδι.

Στη συνέχεια, η δημοσιογράφος Έλενα Πολυκάρπου αποκάλυψε πως ο πρώην σύζυγος της Σοφίας μετά τις δηλώσεις που έκανε για τον γάμο και το διαζύγιό τους, επικοινώνησε μέσω ενός μηνύματος μαζί στο οποίο έγραφε, «Έχω κάποιο κύρος και ένα όνομα στα Τρίκαλα, δεν θα πέσω στο επίπεδό της, έχω τα αγγελούδια μου».

https://streamable.com/k75rif