Έντουαρντ Στεργίου: «Έχω βγει ραντεβού από το διαδίκτυο και παλαιότερα και τώρα»
Νέα

Έντουαρντ Στεργίου: «Έχω βγει ραντεβού από το διαδίκτυο και παλαιότερα και τώρα»

Έντουαρντ Στεργίου: «Έχω βγει ραντεβού από το διαδίκτυο και παλαιότερα και τώρα»

Το μοντέλο μίλησε για το παιδικό του όνειρο, την ερωτική απογοήτευση και το φλερτ μέσω social media

Ένας χαμένος έρωτας έκανε τον Έντουαρντ Στεργίου να πάρει την απόφαση να ξεκινήσει να ασχολείται με το μόντελινγκ, ενώ στα παιδικά του χρόνια ήταν ατίθασος και δεν επηρεαζόταν από κακές συμπεριφορές.

«Ήρθα στην Ελλάδα 3 ετών από την Ουκρανία και μου ήταν δύσκολο να προσαρμοστώ. Οτιδήποτε διαφορετικό είχα με απομάκρυνε από τα άλλα παιδιά, αλλά δεν άφηνα το bullying να με επηρεάσει. Ήμουν ατίθασος σαν χαρακτήρας και τα έβγαλα πέρα σχετικά γρήγορα», δήλωσε χαρακτηριστικά στο Pop Up.

Παιδικό του όνειρο ήταν να γίνει ποδοσφαιριστής και το πίστευε πολύ γιατί έβλεπε, όπως δήλωσε, ότι μπορούσα. «Με ζήτησε η ΑΕΚ, η ομάδα μου δεν με άφησε να πάω…», τόνισε.

«Μια ερωτική απογοήτευση ήταν αυτή η αφορμή για να γίνω μοντέλο. Είχε πέσει η αυτοπεποίθησή μου. Είχα νιώσει σκληρά τον έρωτα μέσα μου και την απογοήτευση», πρόσθεσε.

Χαρακτήρισε τον εαυτό του νάρκισσο, αλλά μόνο στο ξεκίνημά του. «Όσο άρχισα να έχω τριβή με το μόντελινγκ και να βλέπω τι πραγματικά είναι, ότι έχει δυσκολίες, πολύ ανταγωνισμό και θέλει γερό στομάχι για να ανταπεξέλθεις, εκεί άρχισε να πέφτει λίγο ο ναρκισσισμός μου».

Ο Έντουαρντ δέχεται φλερτ στα social media και από γυναίκες και από άντρες. «Έχω λάβει κάποια βιντεάκια, τα οποία δεν τα θέλω. Αν θέλουμε να βλέπουμε τέτοια βιντεάκια υπάρχουν τα κατάλληλα sites. Έχω βγει ραντεβού από το διαδίκτυο και παλαιότερα και τώρα. Κάθε εμπειρία για καλό».

https://streamable.com/dv7zqa