Επίθεση με βιτριόλι: Άλλαξαν τη δικαστική αίθουσα για να μπει η δράστρια – Δρακόντεια μέτρα για την ασφάλειά της
Νέα

Επίθεση με βιτριόλι: Άλλαξαν τη δικαστική αίθουσα για να μπει η δράστρια – Δρακόντεια μέτρα για την ασφάλειά της

Επίθεση με βιτριόλι: Άλλαξαν τη δικαστική αίθουσα για να μπει η δράστρια – Δρακόντεια μέτρα για την ασφάλειά της

Η Έφη Κακαραντζούλα μπήκε από την πίσω πόρτα και φυλάσσεται από άνδρες των ειδικών δυνάμεων

Στο Μικτό Ορκωτό εξελίσσεται η δίκη για την επίθεση με βιτριόλι στην Ιωάννα Παλιοσπύρου, με την ίδια να δίνει για τρίτη φορά το «παρών» για να αντιμετωπίσει πρόσωπο με πρόσωπο την καθ’ομολογίαν δράστιδα.

Η Έφη Κακαραντζούλα, στη δεύτερη παρουσία της στο δικαστήριο, μπήκε από την πίσω πόρτα, έτσι ώστε να μη γίνει αντιληπτή από τους δημοσιογράφους και τις κάμερες που περίμεναν απ’ έξω, ενώ σύμφωνα με την εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου, «Super Κατερίνα», μπήκε στην αίθουσα αφού ανέβηκε η έδρα.

Τα μέτρα, όπως τονίστηκε, είναι δρακόντεια, ενώ γύρω από την Έφη, βρίσκονται έξι άνδρες της ειδικής ομάδας μεταγωγών. Η ίδια, για να μπει στην αίθουσα, αυτή τη φορά δεν πέρασε από τον κεντρικό διάδρομο που χωρίζει την πλευρά της από την πλευρά της Ιωάννας, παρά έγινε χώρος ανάμεσα στα καθίσματα της πλευράς της και τον τοίχο, για να περάσει από εκεί.

Στο δικαστήριο βρίσκεται σταθερά η μητέρα της Ιωάννας, αλλά και ο πατέρας της.

Εκτός της αίθουσας εκφωνήθηκαν τα ονόματα των μαρτύρων και όπως αναφέρθηκε στην εκπομπή του Alpha, ακούστηκε και εκείνο του τρίτου προσώπου το οποίο φέρεται ότι ήταν το «μήλον της έριδος», γεγονός που διαψεύδει τόσο η Ιωάννα, όσο και ο ίδιος, ωστόσο φαίνεται ότι κανείς δεν απάντησε.

https://streamable.com/79krzp

Ο δικηγόρος  βασικού μάρτυρα στην υπόθεση της επίθεσης, Αλέξανδρος Κούκιος μίλησε στην εκπομπή «Super Κατερίνα» και τόνισε: «Από τη στιγμή που έχουν κατασχεθεί κινητά και υπολογιστές, όλα αυτά υπάρχουν στη δικογραφία. Εγώ απορώ γιατί δεν έχει καταθέσει ακόμα. Ο εντολέας μου τη γνώριζε κάποιο χρονικό διάστημα, καθώς ήταν φίλη της τότε συντρόφου του.

Μετά από καιρό κατάλαβε ότι έχει κάποιες εμμονές με κάποιον που συνδεόταν ερωτικά, το οποίο ήθελε να παρακολουθεί ο εντολέας μου. Είχε την πεποίθηση ότι συνδέεται ο ένας με τον άλλον. Εκείνος της έλεγε ότι θα πάει, δεν το έπραττε ποτέ και της έλεγε ότι δεν έχουν σύνδεση», δήλωσε χαρακτηριστικά.

https://streamable.com/3ekuqa