Επίθεση με βιτριόλι: Η στιγμή που η Ιωάννα ενημερώθηκε για την ομολογία της 35χρονης – Συγκλονίζει η γιατρός της
Κοινωνία

Επίθεση με βιτριόλι: Η στιγμή που η Ιωάννα ενημερώθηκε για την ομολογία της 35χρονης – Συγκλονίζει η γιατρός της

Επίθεση με βιτριόλι: Η στιγμή που η Ιωάννα ενημερώθηκε για την ομολογία της 35χρονης – Συγκλονίζει η γιατρός της

Πώς αντέδρασε η άτυχη κοπέλα στο τηλεφώνημα που δέχτηκε

Περίπου έναν χρόνο μετά την φρικτή επίθεση με βιτριόλι που δέχτηκε η 34χρονη Ιωάννα, η 35χρονη δράστιδα αποφάσισε να μιλήσει και να ομολογήσει το έγκλημά της, ζητώντας μάλιστα συγγνώμη και τονίζοντας ότι δεν ήθελε να τη σκοτώσει.

Ήταν Τετάρτη 20 Μαΐου του 2020, όταν η Ιωάννα δέχτηκε επίθεση με βιτριόλι από γυναίκα που είχε καλύψει τα χαρακτηριστικά της, στην είσοδο πολυκατοικίας όπου στεγάζονται τα γραφεία της ασφαλιστικής εταιρίας όπου εργαζόταν.

Χρειάστηκε να περάσει σχεδόν ένας χρόνος, ώστε η 35χρονη που κατηγορείται «για ανθρωποκτονία από πρόθεση σε ήρεμη ψυχική κατάσταση και απείθεια», να «σπασει» τη σιωπή της και να ομολογήσει όσα έκανε, ζητώντας συγγνώμη.

Η γιατρός της Ιωάννας, κυρία Μαρία Καλοφώνου, διευθύντρια πλαστικής χειρουργικής στο Θριάσιο ήταν μαζί με της όταν έμαθε αυτή την εξέλιξη και όπως είπε στον Νίκο Ευαγγελάτο και το LIVE NEWS του MEGA, προσπάθησε αρχικά να κρύψει την αντίδρασή της, όμως προδόθηκε από τη γλώσσα του σώματος.

«Η Ιωάννα έρχεται τακτικά στο νοσοκομείο. Τη βλέπω εγώ, τη βλέπουν και όλοι οι υπόλοιποι γιατροί. Είναι πάντα εκεί. Δεν έχει χάσει κανένα ραντεβού ποτέ. Είναι συνεπής, προσπαθεί να φροντίσει τον εαυτό της. Έτυχε περιμένοντας να την δω να έχει το συγκεκριμένο τηλεφώνημα», ανέφερε αρχικά η κυρία Καλοφώνου η οποία όπως είπε η Ιωάννα προσπάθησε να κρύψει την αντίδρασή της όταν δέχτηκε το τηλεφώνημα και ενημερώθηκε ότι η κατηγορούμενη ομολόγησε την πράξη της.

Ωστόσο τόνισε ότι: «όσο και να προσπαθεί κανείς υπάρχει η γλώσσα του σώματος η οποία προδίδει το πώς αισθάνεται κανείς. Αλλά όντας με την παρέα της μητέρας της, πιστεύω ότι η Ιωάννα προσπαθεί να προστατεύσει τη μητέρα της όπως προσπαθεί και η μητέρα της εκείνη. Είναι ένας αξιοθαύμαστος δεσμός και πρέπει να πω επίσης ότι όλο αυτό τον καιρό όλοι οικογένεια, αλλά και οι δικοί της, έχουμε δείξει μια αξιοπρέπεια αξιοθαύμαστη.

Ενώ τους δίνεται βήμα, το ξέρετε πολύ καλά, θα μπορούσαν να έχουν βγει σε κανάλια και να λένε και να κλαίνε και να κάνουν οτιδήποτε γιατί πρόκειται για μια τραγωδία. Δεν το έχουν κάνει αυτό, δεν έχουν εκμεταλλευτεί αυτήν τη δυνατότητα. Παραμένουν αξιοπρεπείς, αλλά μην το συγχέουμε και μη θεωρήσουμε ότι αυτό δε σημαίνει πόνο».

Η γιατρός της νεαρής κοπέλας ανέφερε ότι η Ιωάννα είναι στο 8ο χειρουργείο κι έχει πολλά μπροστά της. Είναι όπως τόνισε μαχήτρια και κάνει όλα όσα τη συμβουλεύουν οι γιατροί της.