Εριέττα Κούρκουλου: Ένα γλυκό φιλί με τον Βύρωνα Βασιλειάδη και η ερωτική της εξομολόγηση – «Σ´αγαπώ όσο τίποτα»
Ελλάδα

Εριέττα Κούρκουλου: Ένα γλυκό φιλί με τον Βύρωνα Βασιλειάδη και η ερωτική της εξομολόγηση – «Σ´αγαπώ όσο τίποτα»

Εριέττα Κούρκουλου: Ένα γλυκό φιλί με τον Βύρωνα Βασιλειάδη και η ερωτική της εξομολόγηση – «Σ´αγαπώ όσο τίποτα»

Πιο ευτυχισμένη από ποτέ η κόρη του αείμνηστου Νίκου Κούρκουλου που λίγες ημέρες πριν ανακοίνωσε την εγκυμοσύνη της

Με ένα τρυφερό βίντεο στο οποίο ανταλλάσσει ένα γλυκό φιλί με τον σύζυγό της η Εριέττα Κούρκουλου Λάτση επέλεξε να ευχηθεί τα «χρόνια πολλά» στον αγαπημένο της για τα γενέθλιά του.

Στη λεζάντα του εξομολογήθηκε δημόσια πόσο πολύ τον αγαπά και πόσο τυχερή νιώθει που τον συνάντησε στη ζωή της σαν τον παντοτινό της συνοδοιπόρο. Ακόμη, μοιράστηκε και μία συγκινητική ιστορία για τον Βύρωνα Βασιλειάδη, ο οποίος συμμετέχει ενεργά στο saveagreekstray, το φιλοζωικό σωματείο που έχει ιδρύσει η ίδια.

«Tην ημέρα του γάμου μας, μου έστειλε ένα υπέροχο μήνυμα η πιο ξεχωριστή και ντόμπρα εθελόντρια που έχουμε χρόνια στην Save a Greek Stray:

“Πριν σας ευχηθώ θέλω να σου περιγράψω ένα περιστατικό… όταν ήμασταν στη Μάνη για τη δράση κι ενώ καθάριζα, άκουγα κάτι από τον δίπλα διάδρομο…κοίταξα και βλέπω τον Βυρωνα να έχει σκύψει και να έχει μπει ο μίσος σχεδόν μέσα στο κλουβί ,το οποίο ήταν γεμάτο “πυρηνικά” …καταλαβαίνεις… και καθώς καθάριζε μιλούσε ψιθυριστά στο σκυλάκι που ήταν μέσα… Οι άνθρωποι κάνουν πολλά πράγματα “δήθεν”»… Αυτό που είδα ήταν κάτι που έβγαινε από την καρδιά του, κάτι που θα μπορούσε να μην το κάνει αλλά το έκανε μόνο γιατί το πίστευε, το ήθελε!!!

Σε αυτά τα μικρά όμως βλέπεις τα πιο μεγάλα…κι ευχήθηκα να μείνετε μαζί γιατί οι καρδιές σας είναι το ίδιο υπέροχες και σπάνιες. Εκεί ,ανάμεσα σε κλουβιά λερωμένα και ζώα ταλαιπωρημένα ,την στιγμή εκείνη κατάλαβα το μεγαλείο της ψυχής του. Μόνο ένας τέτοιος άνθρωπος σου αξίζει αγαπημένη μου, γιατί η καρδιά σου είναι τόσο καλή που μόνο ομορφιά χαρίζει στις ζωές μας.”

Δεν θα μπορούσα να περιγράψω καλύτερα το ποιος είσαι και το πόσο τυχερή αισθάνομαι που μου έκανες την τιμή να γίνεις το “για πάντα” μου. Σ´αγαπώ όσο τίποτα! Χρόνια Πολλά Αγάπη μου!!!».

Η περίοδος αυτή βρίσκει την Εριέττα Κούρκουλου Λάτση πιο ευτυχισμένη από ποτέ καθώς πριν από λίγες μέρες ανακοίνωσε πως περιμένει το πρώτο της παιδί με τον γνωστό επιχειρηματία και μάλιστα γνωστοποίησε και το φύλο λέγοντας πως πρόκειται για αγοράκι.