Έρρικα Πρεζεράκου: Σπαράζουν καρδιές τα λόγια της για την αδερφή της και τον σύζυγό της – Νέα έκκληση για βοήθεια
Ελλάδα

Έρρικα Πρεζεράκου: Σπαράζουν καρδιές τα λόγια της για την αδερφή της και τον σύζυγό της – Νέα έκκληση για βοήθεια

Έρρικα Πρεζεράκου: Σπαράζουν καρδιές τα λόγια της για την αδερφή της και τον σύζυγό της – Νέα έκκληση για βοήθεια

Τον Γολγοθά που ανέβηκαν με τεράστια πείσμα και αποφασιστικότητα για να κρατήσουν στη ζωή όσο περισσότερο μπορούν την 7χρονη κόρη τους Αναστασία, περιέγραψε με μία ανάρτησή της η Έρρικα Πρεζεράκου, με τα λόγια για την αδερφή της και τον γαμπρό της να είναι μαχαιριά στην καρδιά.

Η Έρρικα, θεία της μικρής, αποκάλυψε όσα έκανε το ζευγάρι για να βρίσκεται δίπλα στο παιδί του, να το σώσει και να είναι χαρούμενο σε όλη τη διάρκεια των θεραπειών. Η Αναστασία δεν τα κατάφερε και πλέον οι γονείς πρέπει να επιστρέψουν άμεσα από τη Νέα Υόρκη στην Ελλάδα.

Γι αυτό, η Έρρικα Πρεζεράκου αποφάσισε να κάνει δημόσια έκκληση σε όποιον μπορεί να βοηθήσει.

«Η αδελφή μου η Ξένια είναι 3 χρόνια μικρότερη μου . “Το λατρεμένο μας” όπως συνήθως την αποκαλούσε η μητέρα μας.

Τους τελευταίους 9 μήνες η Ξένια και ο Ηλίας συνάντησαν πολλές νέες πτυχές του εαυτού τους λόγω της ασθένειας της Αναστασίας .. DIPG ..
Είχαν μοιράσει αυτόν τον αγώνα για το καλύτερο δυνατό

Ο Ηλίας διάβαζε κάθε μέρα από την πρώτη μέρα ότι μπορεί να αφορούσε την ασθένεια ….διατροφή… νέες μεθόδους …ερευνητικά προγράμματα .. έψαχνε λύση με όλο του το είναι σε όλο το κόσμο κυριολεκτικά ..έγινε «γιατρός» «νοσοκόμος» έμαθε ορολογίες μέρα νύχτα ..είχε τα πρακτικά .θα το καταλαβαίνατε μόνο αν τον ζούσατε. Απίστευτος πατέρας

Η Ξένια έχοντας και αυτή επίγνωση ότι το παιδί της παλεύει με κάτι αδιανόητο κάθε μέρα έπαιζε μαζί της , της έκανε αστεία της έδινε κουράγιο την πείραζε με το δικό τους χιούμορ ..την είχε 9 μήνες στην Αμερική ασταμάτητα στην αγκαλιά της, την ίδια στιγμή που ξέροντας με τι τα έχει βάλει κάποιος θα ήθελε να κοπανήσει το κεφάλι του στο τοίχο .. κι όμως άντεχε .. άντεχε γιατί ήταν ΜΑΝΑ .. Την ίδια στιγμή μεταμορφωνόταν σε λιοντάρι απέναντι σε κάθε εμπόδιο ,κάθε στιγμή που ένοιωθε να χρειάζεται στήριξη η Αναστασία .

Τώρα είναι στην Νέα Υόρκη μόνοι τους και χρειάζεται να έρθουν Ελλάδα το συντομότερο δυνατό . Σας παρακαλώ πολύ αν γνωρίζετε κάποιον που μπορεί να βοηθήσει είτε στην πρεσβεία εδώ η στο προξενείο της Ελλάδας στην Αμερική είτε στο Υπουργείο Εξωτερικων να έρθουν στην Ελλάδα άμεσα θα ήταν μεγάλη ανακούφιση.

Σας ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου», έγραψε.