Eurovision 2021: Εντυπωσίασε η Έλενα Τσαγκρινού στην πρώτη πρόβα της στο Ρότερνταμ
Ελλάδα

Eurovision 2021: Εντυπωσίασε η Έλενα Τσαγκρινού στην πρώτη πρόβα της στο Ρότερνταμ

Eurovision 2021: Εντυπωσίασε η Έλενα Τσαγκρινού στην πρώτη πρόβα της στο Ρότερνταμ

Το αποκαλυπτικό φόρεμα και οι χορεύτριες

Στο Ρότερνταμ, βρίσκεται εδώ και λίγες ώρες η Έλενα Τσαγκρινού, η οποία με το τραγούδι της El Diablo εκπροσωπεί την Κύπρο στη φετινή Eurovision.

Στην Ολλανδία κατευθύνονται μέρα με τη μέρα όλες οι αποστολές των χωρών που θα συμμετέχουν στον διαγωνισμό, με την κυπριακή αποστολή να πραγματοποιεί σήμερα την πρώτη τεχνική της πρόβα.

Στη σκηνή του Ahoy Arena ανέβηκε η εντυπωσιακή Έλενα Τσαγκρινού, μαζί με τις χορεύτριές της, για να δοκιμάσουν όσα ετοίμαζαν όλο αυτό το διάστημα, σε σκηνοθεσία του αυστριακού Marvin Diettman και χορογραφία της αμερικανίδας Chali Jennings (Κύπρος 2012, Ελλάδα 2018), την οποία το τελευταίο διάστημα βλέπαμε στο House of Fame. Η ίδια μαζί με τις Λιόλια Κερογλή, Mariia Sharafetdinova και Παρασκευή Καραταίδου αποτελούν τις 4 χορεύτριες της Κύπρου.

Η Έλενα φόρεσε ένα sexy ασημί φόρεμα με κρόσσια, εμπνευσμένο από τη Σήλια Κριθαριώτη, ενώ οι τέσσερις χορεύτριες ήταν ντυμένες με κόκκινες vinyl φόρμες. Το σκηνικό ξεκινά με την τραγουδίστρια να τραγουδά στο πάτωμα, ενώ στη συνέχεια γίνεται ένα με το μπαλέτο της.

Το απρόοπτο δεν έλειψε στην πρώτη πρόβα, καθώς στο πρώτο ρεφραίν έφυγε το μικρόφωνό της και η πρόβα διακόπηκε. Στη δεύτερη προσπάθεια, όλα έγιναν χωρίς απρόοπτα.

Για τις ανάγκες του τραγουδιού εμφανίζεται ένας μεγάλος καθρέπτης, ενώ θα υπάρχουν και φωτιές.

Πληροφορίες από OGAE Greece

photo credits: EBU / THOMAS HANSES