Eurovision 2021: Πρώτη η Κύπρος στην ψηφοφορία των δημοσιογράφων μετά και τη δεύτερη πρόβα
Stay tuned

Eurovision 2021: Πρώτη η Κύπρος στην ψηφοφορία των δημοσιογράφων μετά και τη δεύτερη πρόβα

Eurovision 2021: Πρώτη η Κύπρος στην ψηφοφορία των δημοσιογράφων μετά και τη δεύτερη πρόβα

Πολύ καλές εντυπώσεις άφησε η Έλενα Τσαγκρινού

Η δεύτερη και πιο σημαντική πρόβα των 15 χωρών του Α’ Ημιτελικού της Eurovision ολοκληρώθηκε και οι δημοσιογράφοι που ήταν στο Ahoy Arena ψήφισαν αυτή που τους άρεσε περισσότερο. Ανάμεσα σε αυτές τις χώρες ήταν και η Κύπρος.

Μπορεί φέτος να βρίσκονται μόνο 500 δημοσιογράφοι στην Ολλανδία για να καλύψουν τον διαγωνισμό, αλλά είναι ακόμα 1000 που παρακολουθούν όλα τα τεκταινόμενα διαδικτυακά και ψηφίζουν.

Σε αυτή την ψηφοφορία λοιπόν η Κύπρος βρέθηκε στην πρώτη θέση και ακολούθησαν η Ρωσία, η Ουκρανία, η Λιθουανία και το Βέλγιο. Θυμίζουμε ότι η Κύπρος διαγωνίζεται στον πρώτο Ημιτελικό, στον οποίο βρίσκεται και η Μάλτα.

H Destiny θα κάνει όμως δεύτερη πρόβα στις 13 Μαΐου μαζί με τις περισσότερες χώρες του δεύτερου ημιτελικού και μαζί και με την Ελλάδα.

Την ίδια στιγμή η Ελλάδα και η Stefania πέτυχε κάτι πολύ σημαντικό! Στα στοιχήματα με το Top 10 των κριτικών επιτροπών εμφανίζεται στην όγδοη θέση, κάτι που έχει πάρα πολλά χρόνια να συμβεί. Διότι ακόμα και όταν η Ελλάδα βρισκόταν στο Top 10 πάντα έπαιρνε περισσότερες ψήφους από το κοινό και λιγότερες από τις κριτικές επιτροπές.

Η Ελλάδα ανέβηκε δύο θέσεις στα γραφεία στοιχημάτων μετά την πρώτη της πρόβα. Και θέλουμε να δούμε πως θα επηρεάσει η δεύτερη πρόβα της τη θέση της στα γραφεία στοιχημάτων, καθώς για πρώτη φορά θα δούμε την εμφάνιση ολοκληρωμένη με τα σκηνοθετικά εφέ του Φωκά Ευαγγελινού.

Το 2021 είναι μία καλή χρονιά για τους Έλληνες Eurofans, αφού τόσο η Ελλάδα, όσο και η Κύπρος έχουν κάνει πολύ καλή εντύπωση και αναμένεται να έχουν μία θέση στο Top 10.