Eurovision – Ανδρομάχη: Αυτή είναι η εμπλοκή της Άννας Βίσση στο τραγούδι της Κύπρου
Νέα

Eurovision – Ανδρομάχη: Αυτή είναι η εμπλοκή της Άννας Βίσση στο τραγούδι της Κύπρου

Eurovision – Ανδρομάχη: Αυτή είναι η εμπλοκή της Άννας Βίσση στο τραγούδι της Κύπρου

Τι αποκάλυψε η νεαρή τραγουδίστρια

Την πρώτη πρόβα της στη σκηνή του Pala Olimpico στο Τορίνο πραγματοποίησε το απόγευμα της Δευτέρας, η Ανδρομάχη, η οποία θα εκπροσωπήσει την Κύπρο στη φετινή Eurovision.

Η τραγουδίστρια εμφανίστηκε στη σκηνή ως αναδυόμενη Αφροδίτη, μια ιδέα, η οποία όπως αποκάλυψε, προήλθε από μία ατάκα της Άννας Βίσση, όταν είδε το βίντεοκλιπ της.

Η Ανδρομάχη βγήκε σε ζωντανή σύνδεση στην εκπομπή «Super Κατερίνα» και μίλησε για την πρώτη πρόβα και του “Ela”.

«Το μεγαλύτερό μου άγχος ήταν να ακούω καλά και ακούω καλά μέχρι στιγμής. Από εκεί και πέρα εμείς είμαστε οκ, κάποιες λεπτομέρειες θέλουμε να διορθώσουμε», είπε αρχικά η τραγουδίστρια και συνέχισε:

«Εγώ έχω μανία με τα κοχύλια, έχω και τατουάζ ένα κοχύλι και μόλις άκουσα το τραγούδι κατευθείαν με φαντάστηκα να βγαίνω από ένα κοχύλι. Ουσιαστικά είναι μία κοπέλα, η οποία κάποιον ποθεί, του τραγουδάει για να έρθει στην αγκαλιά της και με τα κορίτσια προσπαθούμε να τον σαγηνεύσουν».

Αναφορικά με την εμπλοκή της Άννας Βίσση αποκάλυψε: «Έμαθα πως η Άννα Βίσση όταν με είδε στο video clip είπε ότι μοιάζω με τη θεά Αφροδίτη και πως θα ήταν καλή ιδέα να βγω ως ως αναδυόμενη Αφροδίτη στη σκηνή της. Χάρηκα πάρα πολύ και ιδιαίτερα γιατί η θεά Αφροδίτη γεννήθηκε στο νησί της Κύπρου και μου αρέσει που δένει όλο μαζί».

Σχετικά με την Αμάντα Γεωργιάδη, που θα εκπροσωπήσει την Ελλάδα, η Ανδρομάχη δήλωσε: «Το τραγούδι της ελληνικής συμμετοχής είναι υπέροχο και μου αρέσει πολύ και η Αμάντα σαν καλλιτέχνης, είναι πολύ ταλαντούχα. Προλάβουμε να μιλήσουμε πολύ λίγο, είναι συμπαθέστατη και ανυπομονώ και καλύτερα».