Eurovision: Η επική κριτική του Γιώργου Καπουτζίδη για τον αποψινό ημιτελικό –  «Είναι πολύ γυμνός και ο πιο queer ημιτελικός»
Νέα

Eurovision: Η επική κριτική του Γιώργου Καπουτζίδη για τον αποψινό ημιτελικό – «Είναι πολύ γυμνός και ο πιο queer ημιτελικός»

Eurovision: Η επική κριτική του Γιώργου Καπουτζίδη για τον αποψινό ημιτελικό –  «Είναι πολύ γυμνός και ο πιο queer ημιτελικός»

Ποια τραγούδια ξεχωρίζει;

Ο Γιώργος Καπουτζίδης βγήκε σε τηλεφωνική σύνδεση από το Τορίνο στο «Στούντιο 4» για να μιλήσει για τον πρώτο αλλά και τον αποψινό ημιτελικό της Eurovision που προβάλλει η ΕΡΤ1 απευθείας στις 22.00.

Να θυμίσουμε ότι σε αυτόν διαγωνίζεται η Κύπρος με την Ανδρομάχη.

Η σειρά εμφάνισης των χωρών στον Β’ Ημιτελικό: Φινλανδία, Ισραήλ, Σερβία, Αζερμπαϊτζάν, Γεωργία, Μάλτα, Σαν Μαρίνο, Αυστραλία, Κύπρος, Ιρλανδία, Βόρεια Μακεδονία, Εσθονία, Ρουμανία, Πολωνία, Μαυροβούνιο, Βέλγιο, Σουηδία, Τσεχία

«Οι Ιταλοί μπορεί να έχουν τεχνικά προβλήματα αλλά στον ανθρώπινο τομέα παίρνουν άριστα δέκα. Είναι ευγενικοί, εξυπηρετικοί. Κι αυτό δεν συναντάμε κάθε χρόνο. Και να μην ξέρουν την απάντηση θα συνεννοηθούν και θα στη δώσουν» είπε

«Ο ημιτελικός είναι αμφίρροπος, πολύ. Υπάρχει ένα ξεκάθαρο φαβορί που είναι η Σουηδία. Ένα άλλο τραγούδι που θέλω να προσέξετε πάρα πολύ είναι η Σερβία. Είναι πολύ γυμνός ημιτελικός. Είναι πολύ λίγοι άνθρωποι που αποφάσισαν να ντυθούν και είναι και ο πιο queer ημιτελικός.

Δεν έχει κακά τραγούδια ενώ ο πρώτος ημιτελικός είχε κακά αλλά δεν έχει και ουάου. Είναι μια ευθεία γραμμή»

Όπως είπε δεν μπόρεσε να γυρίσει το Τορίνο διότι είναι τραυματίας. «Κουβαλάω μια βαριά μπότα στο πόδι. Είναι μια κουραστική Γιουροβίζιον για μένα. Είμαι ένα μήνα στο κρεβάτι και τώρα ήρθα εδώ. Αν όλα πάνε καλά το Σάββατο μπορεί να κάνω μια βόλτα» είπε.

Αποκάλυψε και τις δικές του προτιμήσεις σε τραγούδια και αυτά είναι το ισπανικό, του Σαν Μαρίνο και της Γαλλία.