Eurovision: Η πρώτη πρόβα της Ελλάδας και οι αναποδιές της τελευταίας στιγμής
Stay tuned

Eurovision: Η πρώτη πρόβα της Ελλάδας και οι αναποδιές της τελευταίας στιγμής

Eurovision: Η πρώτη πρόβα της Ελλάδας και οι αναποδιές της τελευταίας στιγμής

Σε δύο εβδομάδες από τώρα θα γνωρίζουμε τον μεγάλο νικητή

Στο Τορίνο θα βρίσκονται τις επόμενες ώρες οι υποψήφιοι όλων των χωρών, αφού σήμερα ξεκινούν οι πρώτες πρόβες για τις χώρες του πρώτου ημιτελικού της Eurovision.

Θυμίζουμε ότι η Ελλάδα διαγωνίζεται στον πρώτο ημιτελικό και σήμερα το απόγευμα η Αμάντα, με τον Φωκά Ευαγγελινό θα αναχωρήσουν για την Ιταλία αφού την Κυριακή στις 15.20 θα ανέβουν στη σκηνή.

Βέβαια και από αυτή τη διοργάνωση δεν έλειψαν οι ανατροπές και οι αναποδιές της τελευταίας στιγμής. Οι διοργανωτές είχαν στείλει σε όλες τις χώρες μακέτα του σκηνικού, όπου θα υπήρχε ένας ήλιος που θα μετακινούνταν.

Αυτή είναι μία συνηθισμένη τακτική γιατί κάθε χώρα πρέπει να γνωρίζει το πλαίσιο που θα κινηθεί και τα τεχνικά μέσα που υπάρχουν για να ετοιμάσει τη σκηνική της παρουσία.

Ειδικά τα τελευταία χρόνια έχουμε δει ότι οι περισσότερες χώρες χρησιμοποιούν τα οπτικά εφέ περισσότερο από τα σκηνικά, αφού η τεχνολογία επιτρέπει να γίνονται θαύματα!

Τελικά αυτός ο ήλιος δεν θα είναι, όπως είχε παρουσιαστεί στην αρχή. Σύμφωνα με πληροφορίες, οι διοργανωτές ενημέρωσαν πριν από μερικές μέρες τους υπεύθυνους της κάθε χώρας ότι θα υπάρχει μεν,αλλά δεν θα κινείται. Κάτι που βεβαίως επηρεάζει τη σκηνική παρουσία κάποιων τραγουδιών που είχαν υπολογίσει σε αυτό το οπτικό εφέ.

Ευτυχώς, η χώρα μας δεν επηρεάζεται και τόσο από αυτήν την ανατροπή της τελευταίας στιγμής, γιατί η Αμάντα ερμηνευει μία εσωτερική μπαλάντα, με πολλά κοντινά στο πρόσωπο της τραγουδίστριας που αναδεικνύουν την εκφραστικότητά της.