Eurovision: Οι σέξι εμφανίσεις που έγραψαν ιστορία
Νέα

Eurovision: Οι σέξι εμφανίσεις που έγραψαν ιστορία

Eurovision: Οι σέξι εμφανίσεις που έγραψαν ιστορία

Η Έλενα Παπαρίζου, η Ruslana και η Hadise

Η Eurovision είναι ο μουσικός διαγωνισμός που περιμένουμε κάθε χρόνο να πραγματοποιηθεί και είναι κάτι σαν ιεροτελεστία.

Συγκεντρώσεις σε φιλικά σπίτια, deliveryEurovision φαγητό και διαγωνισμός μεταξύ φίλων για το ποια χώρα θα κερδίσει και θα πάει καλά γενικότερα.

Δεν είναι λίγα τα τραγούδια της Eurovision που έχουν μείνει στη μνήμη μας ωστόσο, όχι μόνο για τον ρυθμό τους, αλλά και για τις σέξι εμφανίσεις τους.

Η Ελένη Φουρέιρα έβαλε φωτιά με το Fuego και χάρισε στην Κύπρο την δεύτερη θέση στον ευρωπαϊκό διαγωνισμό τραγουδιού το 2018.

Η Έλενα Παπαρίζου χάρισε την πρωτιά στην Ελλάδα το 2005 με το Μy Number One με μία άκρως εκρηκτική σκηνική παρουσία.

Η Τουρκία έχει στείλει πολλά χορευτικά τραγούδια, όμως η Hadise ήταν αναμφίβολα μία απο τις hot παρουσίες του μουσικού διαγωνισμού. Ποιος θα ξεχάσει άλλωστε το λίκνισμα των γοφών της στους ρυθμούς του Dum Tek Tek;

Το 2008 η Ελλάδα πήγε στην Eurovision με την χαριτωμένη μεν Καλομοίρα, η οποία ήταν και super sexy ταυτόχρονα.

Δεν ήταν η μόνη όμως που έκλεψε τις εντυπώσεις. Την ίδια χρονιά η Αρμενία έστειλε τη Sirusho με το Qele, Qele, αλλά και την Ani Lorak με το Shady Lady.

Η Efendi πέρυσι κέρδισε τις εντυπώσεις με το Mata Hari, το οποίο έγινε αμέσως hit, ενώ κανείς δεν μπορεί να αμφισβητήσει πως και η Καίτη Γαρμπή αποτέλεσε μία από τις σέξι παρουσίες που πέρασαν ποτέ από την Eurovision, όταν το 1993 εμφανίστηκε στη σκηνή με ένα αξέχαστο αποκαλυπτικό φόρεμα.