Ευγενία Δημητροπούλου: Αποκάλυψε όλες τις λεπτομέρειες για τον κρυφό γάμο της
Νέα

Ευγενία Δημητροπούλου: Αποκάλυψε όλες τις λεπτομέρειες για τον κρυφό γάμο της

Ευγενία Δημητροπούλου: Αποκάλυψε όλες τις λεπτομέρειες για τον κρυφό γάμο της

Τι είπε για τον άνθρωπο που της άλλαξε τη ζωή

Καλεσμένη στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου, The 2 Night Show βρέθηκε η ταλαντούχα ηθοποιός Ευγενία Δημητροπούλου.

Πιο ευτυχισμένη και πιο ερωτευμένη από ποτέ, αποκάλυψε όλες τις λεπτομέρειες για τον κρυφό γάμο της και για τη σχέση της με τον σύζυγό της που της άλλαξε τη ζωή.

«Όσοι με ξέρουν, ξέρουν ότι δεν τα φωνάζω τα πράγματα, αντίστοιχα και ο σύζυγός μου. Θέλαμε τον πολιτικό γάμο να τον κάνουμε μαζεμένο, θα κάνουμε και θρησκευτικό. Παντρευτήκαμε στις 11 Ιουνίου. Δεν έχω καταλάβει να αλλάζει κάτι», δήλωσε αρχικά για τον γάμο της με τον νευροχειρουργό και συνέχισε:

«Το περίεργο ήταν που την επόμενη μέρα, επειδή είναι γιατρός, το καλούσαν στον προθάλαμο του χειρουργείου από διάφορες εκπομπές και νόμιζε ότι ήταν περιστατικό που κάποιος τον συστήνει. Όταν βγήκε το όνομά του έκλεισε τα social, είναι έξω από τον χώρο και το σέβομαι».

«Έγινε πρόταση γάμου και έκπληξη. Δεν ήταν φαντασμαγορικό, ήταν στο σπίτι, όμορφα, μετά από γυρισμα. Δεν το περίμενα καθόλου. Ήταν συνεργός η αδερφή μου. Μπάτσελορ δεν κάναμε, Τετάρτη είχαμε γύρισμα και Παρασκευή παντρευτήκαμε», πρόσθεσε.

«Δεν έχω φανταστεί τον θρησκευτικό μας γάμο. Θέλω να είναι χειμώνας, μετά τα Χριστούγεννα που είναι όλα στολισμένα. Ταξίδι του μέλιτος δεν πήγαμε, πήγαμε όντως στη Σαντορίνη αλλά ο σύζυγός μου δούλευε», επεσήμανε.

«Βάλαμε καταλάθος στο πλυντήριο το γαμπριάτικο κοστούμι και μπήκε στο πλύσιμο. Μια μέρα πτιν από τον γάμο ψάχναμε κοστούμι. Ήταν αυτοσχέδιος και παρεΐστικος ο γάμος. Ήταν ελάχιστοι συνάδελφοι, μια εργάσιμη μέρα, γιατί έχουμε στο μυαλό τον θρησκευτικό γάμο».

Οι φορές που έχει χρειαστεί να φύγει ο σύζυγός της για περιστατικό είναι πολλές. «Το τηλέφωνό του χτυπάει πολλές φορές και μέσα στη νύχτα. Δένομαι με τους ασθενείς του, έχω αγωνία για την υγεία τους. Έχει τύχει πολλές φορές να τρώμε και να φύγει και να συνεχίσω να τρώω μόνη μου», δήλωσε.

Γιατί είπε «ναι» στον Στέλιο;

«Είχαμε συμπορευτεί αυτό το διάστημα, το οποίο ήταν ιδιαίτερο για εμένα. Εγώ ήρθα αντιμέτωπη με πολλά θέματα και υγείας δικά μου και δικών μου ανθρώπων και άλλα. Έβλεπα πόσο στέκεται δίπλα μου και πόσο δύναμη μου δίνιε. Υπήρχε διάθεση για συμπόρευση και από τους δύο και επειδή αποφάσισα να δω το τώρα και να μην κοιτάω το μέλλον, όταν σου έρθονται χαστούκια που δεν τα περιμένεις, λες ότι εγώ θέλω να ζήσω το παρόν», τόνισε.

https://streamable.com/kccsli

Για το ενδεχόμενο ενός παιδιού, απάντησε: «Δεν νομίζω ότι θα άφηνα τη δουλειά. Πρέπει να είμαστε εμείς καλά. Λατρεύω τη δουλειά μου, έχω μοχθήσει γι αυτή και δεν θα ήμουν εγώ καλά αν την άφηνα. Αν μου έβγαινε να μείνω μια σεζόν εκτός θα το κάνω».

https://streamable.com/mu26qf