Ευρυδίκη Βαλαβάνη: Η εντυπωσιακή αλλαγή στο σώμα της μετά την απώλεια βάρους
Ελλάδα

Ευρυδίκη Βαλαβάνη: Η εντυπωσιακή αλλαγή στο σώμα της μετά την απώλεια βάρους

Ευρυδίκη Βαλαβάνη: Η εντυπωσιακή αλλαγή στο σώμα της μετά την απώλεια βάρους

Ποζάρει με μικροσκοπικό μπικίνι

Το καλοκαίρι δείχνει τα δόντια του από νωρίς και η Ευρυδίκη Βαλαβάνη δεν χάνει την ευκαιρία για μικρές αποδράσεις μακριά από την Αθήνα!

Η δημοσιογράφος και πρώην παίκτρια του Survivor, το τελευταίο διάστημα είχε βάλει κάποια κιλά, για τα οποία κάποιοι την έφερναν σε δύσκολη θέση, λέγοντάς της ότι είναι έγκυος.

Μάλιστα, αυτό είχε προκαλέσει την αντίδρασή της, την οποία είχε δείξει δημόσια στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη, όταν είχε πει χαρακτηριστικά: «Προχθές ανέβασα μια φωτογραφία από το γυμναστήριο και βρήκα μήνυμα στο Instagram, «μπράβο που στην κατάσταση σου γυμνάζεσαι. Επειδή έχω πάρει κάποια παραπάνω κιλά από ότι ήμουν, κάθε μέρα έχω μηνύματα ότι είμαι έγκυος. Όλο αυτό θέλω να πω πως σε μένα προσθέτει ένα τεράστιο βάρος.

Έχω μια πίεση και λέω, είμαι 34 και θα προλάβω να κάνω εκείνο και το άλλο;. Είναι τρομερό, ρε παιδιά, αυτή η πίεση που σου προσθέτει ο άλλος. Όχι παιδιά, τρώω! Τρώω και έχω πάρει κιλά και είναι φυσιολογικό και θα τα χάσω όποτε εγώ θέλω και είμαι έτοιμη να τα χάσω».

Και τελικά τα έχασε και όχι μόνο! Η Ευρυδίκη έχει αποκτήσει ξανά τη φόρμα της και αυτό αποδεικνύεται από τις φωτογραφίες που ανέβασε στο Instagram.

Η παρουσιάστρια, η οποία αυτήν την περίοδο είναι μόνη της, καθώς ο σύντροφός της, Κωνσταντίνος Βασάλος, βρίσκεται στην Ασία για το τηλεπαιχνίδι Asia Express, ανέβασε μια φωτογραφία με το μαγιό της, αλλά και μία από το σπίτι της, όπου οι κοιλιακοί της βγάζουν μάτι.

Απολαύστε την!