Φαίδρα Δρούκα: «Δε με ενδιαφέρει να διαφημίσω στα social media αν έφαγα αστακομακαρονάδα»
Νέα

Φαίδρα Δρούκα: «Δε με ενδιαφέρει να διαφημίσω στα social media αν έφαγα αστακομακαρονάδα»

Φαίδρα Δρούκα: «Δε με ενδιαφέρει να διαφημίσω στα social media αν έφαγα αστακομακαρονάδα»

Η πρόταση από reality και ο ρόλος της μητέρας

Για τη ζωή της μετά τον ερχομό του παιδιού της και την πρόταση που δέχτηκε αλλά αρνήθηκε, μίλησε η Φαίδρα Δρούκα, η οποία αποκάλυψε ένα αστείο περιστατικό που της έχει συμβεί, σε μια παιδική παράσταση.

«Πολύ δύσκολα συνδυάζεται ο ρόλος της μητέρας με την καριέρα. Και πριν γίνω μαμά με ενδιέφερε η ζωή εκτός δουλειάς. Από το παιδί σου είναι συγκλονιστικό το τι μαθαίνεις», δήλωσε στην κάμερα του «MEGA Καλημέρα».

«Μου έχουν κάνει πρόταση για τραγουδιστικό reality, αλλά θα αγχωνόμουν πάρα πολύ», τόνισε και ηαποκάλυψε ότι «Δεν έχω βγάλει από τη δουλειά ούτε όσα θα ήθελα, ούτε όσα θα έπρεπε».

Σχετικά με ένα αστείο περιστατικό που της έχει συμβεί στη δουλειά της, η Φαίδρα Δρούκα περιέγραψε: «Όταν έπαιζα σε μια παιδική παράσταση, ένα κοριτσάκι φώναξε “σταμάτα λίγο, πάω να κάνω τσίσα μου”».

«Η σχέση μου με τα social media είναι χάλια, Δε με ενδιαφέρει να διαφημίσω αν έφαγα αστακομακαρονάδα, που έκανα μπάνιο το καλοκαίρι. Μου φαίνεται πολύ άσχημο για την εποχή μας κάποιος να προκαλεί», σχολίασε η ηθοποιός αναφορικά με τα social media.

Η Φαίδρα Δρούκα αναφέρθηκε και στο πώς την επηρεάζει το πέρασμα του χρόνου. «Με αγχώνει ο χρόνος που περνάει. Είμαι υπέρ των επεμβάσεων, χωρίς να αλλοιώνουν όμως», είπε χαρακτηριστικά.

Τέλος, η ηθοποιός αναφέρθηκε και στην παράσταση «Το υπέροχό μου διαζύγιο» στο θέατρο Μικρό Άνεσις, στην οποία πρωταγωνιστεί, λέγοντας ότι «Το “Υπέροχό μου διαζύγιο” αγαπήθηκε από την πρώτη στιγμή. Είναι για εμένα καλλιτεχνικά ένας σταθμός. Δίνω τον καλύτερο εαυτό μου».