Φαίη Σκορδά, Μαρία Μπακοδήμου, Νίκος Μουτσινάς: Οι σκέψεις του ΣΚΑΪ για να χωρέσουν όλοι στην ίδια στέγη χωρίς… καραμπόλες!
featured

Φαίη Σκορδά, Μαρία Μπακοδήμου, Νίκος Μουτσινάς: Οι σκέψεις του ΣΚΑΪ για να χωρέσουν όλοι στην ίδια στέγη χωρίς… καραμπόλες!

Φαίη Σκορδά, Μαρία Μπακοδήμου, Νίκος Μουτσινάς: Οι σκέψεις του ΣΚΑΪ για να χωρέσουν όλοι στην ίδια στέγη χωρίς… καραμπόλες!

Ο Γιώργος Μπέζας εξηγεί πού συναντιέται η θεματολογία των εκπομπών τους και ποια είναι τα ρίσκα που παίρνει το κανάλι

Οι τηλεοπτικές καραμπόλες στο κανάλι του Φαλήρου δεν θα λείψουν αφού η έλευση της Φαίης Σκορδά -αν πέσουν οι τελικές υπογραφές και ξεπεραστούν οι μικροί σκόπελοι στους όρους του συμβολαίου της –  θα φέρει ανακατατάξεις στον αμιγώς ενημερωτικό ΣΚΑΪ.

Για πρώτη φορά, στην πρωινή ζώνη όπου παραδοσιακά υπήρχαν ενημερωτικές εκπομπές, από τον Σεπτέμβρη και μεσούσης περιόδου πολιτικών εξελίξεων, οι υπεύθυνοι του σταθμού θα ρισκάρουν με ψυχαγωγία.

Εκείνοι ωστόσο «έχουν το καρπούζι αλλά και το μαχαίρι», που λέει και ο σοφός λαός.

Έτσι, θέλουν να επενδύσουν τόσο στη Φαίη Σκορδά ποντάροντας στο γυναικείο κοινό αλλά και στα lifestyle θέματα, βάζοντας στον «πάγο» την ενημέρωση.

Όλα αυτά φυσικά αν επαληθευτούν τα σενάρια της μετακίνησης της παρουσιάστριας στον ΣΚΑΪ.

Εκείνο ωστόσο που παραμένει αγκάθι και ένας μεγάλος πονοκέφαλος στον προγραμματισμό του καναλιού είναι τι θα κάνει η Μαρία Μπακοδήμου.

Η παρουσιάστρια υπέγραψε λίγες εβδομάδες πριν για να βρίσκεται στην καθημερινή ζώνη του ΣΚΑΪ με μια εκπομπή σχολιαστική, που θα ασχολείται με όλα όσα συμβαίνουν στην τηλεόραση.

Μάλιστα το σενάριο για το περιεχόμενο της εκπομπή της ενισχύεται αφού για να βρίσκονται στο πλευρό της έχουν ήδη συμφωνήσει η Μαριλού Ρεπαπή και ο Βαγγέλης Χαρισόπουλος.

Για αυτό το περιεχόμενο λέγεται πως είχε τις ενστάσεις του ο Νίκος Μουτσινάς -και άδικο δεν έχει!- αφού ο σχολιασμός για τα όσα συμβαίνουν στην τηλεόραση και τα παρατράγουδά της είναι αυτό που κάνει στη δική του εκπομπή. Ο παρουσιαστής θεωρεί πως έτσι θα καίγονται πολλά θέματα της «Χρυσής τηλεόρασης».

Για να είναι όλοι ευχαριστημένοι, να μην υπάρξει σύγκρουση συμφερόντων και ενώ ακόμη υπάρχουν οι φωνές που διαφωνούν με την τόσο μεγάλη αλλαγή στο πρόγραμμα του σταθμού και την επένδυση στην ψυχαγωγία, έχει πέσει η πρόταση η Μαρία Μπακοδήμου να μην βρεθεί τελικά στην καθημερινή ζώνη του σταθμού αλλά να αναλάβει τα Σαββατοκύριακα.

Φήμες και όχι επιβεβαιωμένο ρεπορτάζ θέλει τη Μαρία Μπακοδήμου στο άκουσμα της πρότασης να αρνήθηκε.

Αλλά κανείς δεν μπορεί να είναι σίγουρος για το τι ξημερώνει στον θαυμαστό κόσμο της τηλεόρασης. Επειδή όλα ανατρέπονται, κρατήστε πάντα μικρό καλάθι….