«Φάρμα»: Ο Σάκης Τανιμανίδης αποκαλύπτει τη μεγάλη ανατροπή που θα δούμε στον τελικό
Reality TV

«Φάρμα»: Ο Σάκης Τανιμανίδης αποκαλύπτει τη μεγάλη ανατροπή που θα δούμε στον τελικό

«Φάρμα»: Ο Σάκης Τανιμανίδης αποκαλύπτει τη μεγάλη ανατροπή που θα δούμε στον τελικό

Τι είπε στο «Πρωινό»;

Στην εκπομπή «Πρωινό» ΑΝΤ1 και στη Φαίη Σκορδά μίλησε ο Σάκης Τανιμανίδης για τον μεγάλο αποψινό τελικό της «Φάρμας». Ο παρουσιαστής ξεκαθάρισε πως δεν παίρνει θέση για το ποιος θα ήθελε να είναι νικητής, ανέφερε πως η Κάτια Δέδε άξιζε να είναι στον τελικό και αποκάλυψε ποια θα είναι η ανατροπή του αποψινού επεισοδίου.

Οι αγρότες μπαίνουν στην τελική ευθεία καθώς σε λίγες ώρες θα παρακολουθήσουμε τον μεγάλο τελικό. Οι τέσσερις παίκτες που κατάφεραν να κερδίσουν τα απαιτητικά αγωνίσματα και πέρασαν στον τελικό είναι: η Κυριακή Κατσογρεσάκη, ο Κωνσταντίνος Μακρής, ο Βασίλης Θεοδωρόπουλος και ο Κώστας Γκρέκας.

Ο Σάκης Τανιμανίδης όμως, αποκάλυψε πως θα υπάρξει μια πολύ μεγάλη ανατροπή που θα αλλάξει τα δεδομένα στον τελικό.

«Στον τελικό θα υπάρχει μια μεγάλη ανατροπή που θα αλλάξει τα δεδομένα. Οι παίκτες περιμένουν να παίξουν σε κάποια αθλήματα για την ανάδειξη του νικητή, αλλά υπάρχει μια ακόμη μεταβλητή που δεν γνωρίζουν οι παίκτες και οι τηλεθεατές και θα αλλάξει τα πάντα.

Θα παίξουν σε κάποια αγωνίσματα και η συνολική βαθμολογία θα αναδείξει τον νικητή. Η Φάρμα έχει μια διαφορά από άλλα σόου. Ο νικητής θα βγει με βάση τις δυνάμεις του και όχι με τη στήριξη του κοινού», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Σάκης Τανιμανίδης.

Με τη Φαίη να αποκαλύπτει πως το «Πρωινό» έχει ένα video από ψηφοφορία, καθώς οι πρώην παίκτες θα ψηφίσουν για τον νικητή. Η ψηφοφορία των 18 παικτών θα παίξει καθοριστικό ρόλο στην ανάδειξη του νικητή της “Φάρμας”.

«Οι παίκτες ξαφνιάζονται με αυτήν την αλλαγή και οι περισσότεροι όχι θετικά. Η “Φάρμα” είναι ένα παιχνίδι στρατηγικής με συνεχείς ανατροπές και ο τελικός νικητής θα είναι αυτός που θα διακριθεί για την αγωνιστική του δυναμική, αλλά και για την προσωπικότητά του».

https://streamable.com/xo193p