«Φάρμα» spoiler: Η αποχώρηση που δεν περιμέναμε!
Stay tuned

«Φάρμα» spoiler: Η αποχώρηση που δεν περιμέναμε!

«Φάρμα» spoiler: Η αποχώρηση που δεν περιμέναμε!

Ο Γιάννης Πουλόπουλος έμαθε για ακόμη μία φορά τα πάντα και σας τα παρουσιάζουμε!

Μπορεί να μην έχει ξεκινήσει ακόμα η προβολή της «Φάρμας» αλλά οι επίδοξοι χωρικοί έχουν συμπληρώσει πάνω από δύο εβδομάδες που βρίσκονται στο αγροτόσπιτο.

Οι πρώτες δοκιμασίες έχουν γίνει και άρα και οι πρώτες αποχωρήσεις.

Σε προηγούμενο άρθρο σας ενημερώσαμε για την πρώτη κλίκα που έχει δημιουργηθεί με την Αγγελική Ηλιάδη, τη Σάσα Μπάστα και τη Μαίρη Μηλιαρέση, αλλά και για την πρώτη αποχώρηση που είναι του Σταμάτη Γαρδέλη.

Εκτός, όμως, από τον ηθοποιό που ήταν ένα από τα δυνατά χαρτιά του φετινού καστ, ακόμα ένα όνομα που θέλαμε πολύ να μείνει στη «Φάρμα» μαθαίνουμε ότι αποχώρησε.

Ο λόγος για τον Παναγιώτη Ψωμιάδη που ήταν ο τελευταίος από την ομάδα των celebrities που μπήκε στη «Φάρμα» και ένας από τους πρώτους που φεύγει.

Αν ισχύουν τα spoilers ο Παναγιώτης Ψωμιάδης είναι ένας από τους επόμενους παίκτες μετά τον Σταμάτη Γαρδέλη που αποχωρεί από το παιχνίδι, χωρίς να έχει συμπληρώσει ούτε ένα μήνα στο αγροτόσπιτο.

Θυμίζουμε ότι η «Φάρμα» κάνει πρεμιέρα το Σάββατο 4 Δεκεμβρίου στις 20:00 και την Κυριακή 5 Δεκεμβρίου στις 21:45, ενώ από τις 6 Δεκεμβρίου θα προβάλλεται καθημερινά, από Δευτέρα έως και Πέμπτη στις 21:00 και κάθε Παρασκευή στις 21:30.

Οι 18 υποψήφιοι αγρότες που θα διεκδικήσουν το έπαθλο των 100.000 ευρώ, είναι:

Αναστασία Γκεργκελεζίου, Αγγελική Ηλιάδη, Κρίστυ Λυκοπούλου, Μαίρη Μηλιαρέση, Σάσα Μπάστα, Μαρία Παπαγεωργίου, Χριστιάνα Σμαραγδή, Αθανασία Τσουμελέκα, Νίκη Χαντσαρίδου,
Γρηγόρης Αναστασιάδης, Σταμάτης Γαρδέλης, Νεόφυτος Ηλία, Βασίλης Λέντζος, Μάνος Πανταζής, Κωνσταντίνος Παπαϊωάννου (Κουτσαβάκης), Δήμος Περπερίδης, Αστρινός Χαραλαμπάκης (Μπαλάσκας), και Παναγιώτης Ψωμιάδης.