Φίλιππος – Nina Flohr: Όσα αποκάλυψαν ο make up artist και ο κομμωτής μελών της βασιλικής οικογένειας
Νέα

Φίλιππος – Nina Flohr: Όσα αποκάλυψαν ο make up artist και ο κομμωτής μελών της βασιλικής οικογένειας

Φίλιππος – Nina Flohr: Όσα αποκάλυψαν ο make up artist και ο κομμωτής μελών της βασιλικής οικογένειας

Τι είπαν οι Φρέντυ Καλομπράτσος και Κωνσταντίνος Ρομπόλας;

Εορταστικό τριήμερο ήταν αυτό για την τέως βασιλική οικογένεια, καθώς το απόγευμα του Σαββάτου τελέστηκε με κάθε επισημότητα ο γάμος του Φίλιππου και της Nina Flohr στη Μητρόπολη Αθηνών παρουσία συγγενών και οικείων τους προσώπων.

Οι Φρέντυ Καλομπράτσος και Κωνσταντίνος Ρομπόλας επιμελήθηκαν τα μαλλιά και τις κομμώσεις μελών της βασιλικής οικογένειας αντίστοιχα και μίλησαν στο «MEGA Καλημέρα» για όλες τις λεπτομέρειες.

«Το να κάνω το μακιγιάζ της βασίλισσας ήταν ένα μάθημα ζωής»

«Έκανα το μακιγιάζ στη βασίλισσα Άννα Μαρία, την Αλεξία την κόρη της, επίσης τη Μαρί Σαντάλ και την κόρη της η Ολυμπία. Ήταν εντυπωσιακή η ευγένεια και η απλότητά τους. Το να κάνω το μακιγιάζ της βασίλισσας ήταν ένα μάθημα ζωής. Απέναντί μου βρισκόταν μια γυναίκα με αρχές, μετρημένη, σωστή. Η στάση του σώματός της αποδίδει αξίες και αρχές. Γνώρισα επίσης μια υπέροχη μητέρα, που και τις δύο ημέρες που ήταν μαζί σκεφτόταν τα παιδιά της και τα εγγόνια της», είπε ο Φρέντυ Καλομπράτσος.

«Ήταν απλά μία μαμά που πάντρευε το γιο της και ήθελε απλά να είναι περιποιημένη για το γάμο του γιου της», σημείωσε σχετικά με τη βασίλισσα Άννα Μαρία ο Κωνσταντίνος Ρομπόλας.

«Η σχέση της βασίλισσας με την κόρη της είναι υπέροχη»

«Είχε γίνει μια πρόβα. Η εμφάνιση της βασίλισσας ήταν πάρα πολύ απλή, όπως πρέπει να είναι. Και τα μαλλιά και το μακιγιάζ της ήταν απλά και φίνα, και αυτό ήταν και το ζητούμενο. Η αγωνία του κάθε γονιού είναι η ίδια. Κάποια στιγμή μπήκε η Αλεξία στο δωμάτιο, και είδα μια σχέση μητέρας και κόρης υπέροχη. Ενδιαφέρθηκε για όλα τα εγγόνια της για το αν είναι έτοιμα. Γενικότερα όλα κυλούσαν πολύ ήσυχα. Είναι τόσο ωραία γυναίκα η βασίλισσα. Την κάνει και πιο όμορφη ο τρόπος της. Η Αλεξία της μοιάζει. Όλοι οι καλεσμένοι ήταν πολύ ιδιαίτεροι, ωραίοι άνθρωποι», πρόσθεσε ο Φρέντυ Καλομπράτσος.