Φώφη Γεννηματά: Τα νεότερα για την υγεία της – Πότε αναμένεται να πάρει εξιτήριο;
Κοινωνία

Φώφη Γεννηματά: Τα νεότερα για την υγεία της – Πότε αναμένεται να πάρει εξιτήριο;

Φώφη Γεννηματά: Τα νεότερα για την υγεία της – Πότε αναμένεται να πάρει εξιτήριο;

Κύμα συμπαράστασης και αγάπης για την πρόεδρο του ΚΙΝΑΛ

Την πιο σημαντική μάχη της ζωής της δίνει αυτήν την περίοδο η Φώφη Γεννηματά, η οποία βρίσκεται ξανά αντιμέτωπη με τον καρκίνο, τον οποίο είχε νικήσει πριν από κάποια χρόνια.

Η πρόεδρος του ΚΙΝΑΛ μεταφέρθηκε εκτάκτως στο νοσοκομείο με συμπτώματα ατελούς ειλεού, ενώ ύστερα από εξετάσεις έγινε γνωστό πως η «βασική της νόσος», δηλαδή ο καρκίνος στο στήθος, είχε υποτροπιάσει.

Η ίδια ως πρώτη κίνηση που έκανε ήταν να αποσυρθεί από την υποψηφιότητά της για την ηγεσία του κόμματος, έτσι ώστε να συγκεντρωθεί πλήρως στη δύσκολη μάχη για την υγεία της.

Η εκπομπή της Ναταλίας Γερμανού, «Καλύτερα δε γίνεται», επικοινώνησε με τον γραμματέα επικοινωνίας του ΚΙΝΑΛ, Παναγιώτη Βλάχο, ο οποίος ενημέωσε για την κατάσταση της υγείας της Φώφης Γεννηματά και πότε αναμένεται να πάρει εξιτήριο.

«Είναι συγκλονιστικό το κύμα αγάπης που εισπράττουμε και όλο αυτό δίνει δύναμη και στην ίδια και σε όλους εμάς που βρισκόμαστε δίπλα της. Η Φώφη Γεννηματά, όπως ξέρετε, είναι μία αγωνίστρια. Είναι ένας άνθρωπος που δεν το έβαλε ποτέ κάτω και δε ξέχασε ότι είναι ένας άνθρωπος με ευαισθησίες, ποιότητα και αξίες ακόμη κι όταν ασχολήθηκε ενεργά με την πολιτική.

Όπως γνωρίζετε νοσηλεύεται και θα νοσηλεύεται ακόμα για ένα μικρό χρονικό διάστημα μίας εβδομάδας, είναι καλύτερα. Έχουν ξεπεραστεί οι πρώτες δύσκολες ώρες, αλλά θα πρέπει να αφοσιωθεί στη θεραπεία της, όπως μας είπε και η ίδια, στη ζωή της και να κερδίσει αυτή τη μάχη. Αυτό έχει σημασία για την ίδια και την οικογένειά της. Δεν είχαμε κανένα δείγμα ότι θα συμβεί αυτό και είμαστε όλοι σοκαρισμένοι», είπε ο Παναγιώτης Βλάχος.