Φωκάς Ευαγγελινός: «Είναι δύσκολα τα πράγματα με την Amanda»
Νέα

Φωκάς Ευαγγελινός: «Είναι δύσκολα τα πράγματα με την Amanda»

Φωκάς Ευαγγελινός: «Είναι δύσκολα τα πράγματα με την Amanda»

Όσα είπε ο γνωστός χορογράφος για την επαγγελματική του πορεία, τη συνεργασία του με τον Νίκο Κοκλώνη και τη φετινή Eurovision

Συνέντευξη στη «Super Κατερίνα» και τον Θέμη Μάλλη παραχώρησε ο Φωκάς Ευαγγελινός, ο οποίος μίλησε για τις δύσκολες στιγμές, την επιστροφή του στην τηλεόραση, αλλά και την Amanda που θα εκπροσωπήσει την Ελλάδα στον ευρωπαϊκό μουσικό διαγωνισμό.

Ο γνωστός χορογράφος αναφέρθηκε στην περίοδο που σταμάτησε η συνεργασία του με τη Ρούλα Κορομηλα στα ξαφνικά, ενώ ο ίδιος είχε χρεωθεί για να φτιάξει τη σχολή του και τελικά έμεινε χωρίς καθόλου χρήματα, να τρώει μια ομελέτα μια Πρωτοχρονιά, πάντα όμως με μαχαιροπίρουνο αλλά και ένα κερί.

«Είχα αποκλείσει την τηλεόραση. Έκανα αυτό που έκανα με την Ρούλα που περάσαμε πολύ όμορφα, θέατρο, μεγάλα events και πολλά πολλά ακόμα. Κάποια στιγμή έκλεισε αυτός ο κύκλος της τηλεόρασης. Έβλεπα τον Νίκο Κοκλώνη στην τηλεόραση και μου άρεσε αυτό που έβλεπα, έβλεπα μια χαρά και μου έφερνε μια θύμηση όμορφη από αυτά που έχω κάνει. Όταν με κάλεσε, λοιπόν, χάρηκα πάρα πολύ κι ας μην τον ήξερα μέχρι τότε. Δεν είχαμε πει ούτε γεια και πήγα να συζητήσω μαζί του. Ο τρόπος όμως που με αντιμετώπισε, λέγοντας μου καλησπέρα, δίχως να μου πει τίποτα άλλο, θέλησα να συνεργαστούμε», δήλωσε αρχικά και συνέχισε:

«Φέτος με την Αμάντα Γεωργιάδη στην Eurovision 2022 είναι δύσκολα τα πράγματα γιατί από την πρώτη στιγμή που άκουσα το τραγούδι, με συγκινούν απίστευτα οι απόλυτες παύσεις που έχει».

«Το λάτρεψα το τραγούδι. Και λέω πως είναι δύσκολα τα πράγματα γιατί πρέπει την παύση να την κάνεις οργανική, να την κάνεις κάτι να σημαίνει. Μου έρχεται η φλασιά και λέω πως θα πω όλη την ιστορία με την Αμάντα μέσα από τα μάτια της. Τα πάντα θα τα βλέπουμε μέσα από το βλέμμα της»,