Φωτεινή Πετρoγιάννη: «Ηλιάνα Παπαγεωργίου δαγκωτό για το My Style Rocks»
Νέα

Φωτεινή Πετρoγιάννη: «Ηλιάνα Παπαγεωργίου δαγκωτό για το My Style Rocks»

Φωτεινή Πετρoγιάννη: «Ηλιάνα Παπαγεωργίου δαγκωτό για το My Style Rocks»

Με ποιον θα διάλεγε να μείνει τη νέα τηλεοπτική σεζόν; Με τη Φαίη Σκορδά ή με τον Γιώργο Λιάγκα;

Η κάμερα του «Χαμογέλα και πάλι» τσάκωσε τη δημοσιογράφο του «Πρωινού», Φωτεινή Πετρογιάννη και την πέρασε από… ανάκριση, σχετικά με το τηλεοπτικό της μέλλον, το μέλλον της εκπομπής της Φαίης Σκορδά και του Γιώργου Λιάγκα και αν οι δυο τους θα χωριστούν, ενώ απάντησε ότι αν της τεθεί τέτοιο δίλημμα, θα ρίξει κλήρο!

«Είναι η καλύτερη σεζόν που έχω περάσει στην τηλεόραση, είμαι πάρα πολύ χαρούμενη γι΄ αυτό. Με τη Φαίη και τον Γιώργο έχουμε μια εξαιρετική σχέση και του χρόνου θα είμαι και εγώ στην πρωινή ζώνη», δήλωσε αρχικά και συνέχισε:

«Είμαστε σίγουροι ότι θα υπάρξουν ‘στρατόπεδα’; Αν υπήρχε κάποιο ενδεχόμενο, θα ήμουν ευτυχισμένη αν ήμουν σε οποιοδήποτε από τα δύο. Δεν μπορώ να διαλέξω μεταξύ Γιώργου και Φαίης, θα τραβήξω κλήρο. Δεν βλέπω κανένα τεταμένο κλίμα στην εκπομπή. Βλέπω δύο ανθρώπους που σέβονται, εκτιμούν και αγαπούν ο ένας τον άλλον. Η Φαίη και ο Γιώργος ξέρουν πολύ καλά τι είναι το καλύτερο για τον εαυτό τους και την εκπομπή τους».

Σχετικά με την Ηλιάνα Παπαγεωργίου και αν θα την προτιμούσε στην παρουσίαση του My Style Rocks συγκριτικά με την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: «Η Ηλιάνα είναι ένα γλυκύτατο πλάσμα και της αξίζει να είναι στην τηλεόραση, θέλω να την ξαναδώ. Θα ήθελα να τη δω στο My Style Rocks, δαγκωτό».