Game of Chefs: Αυτοί είναι οι κριτές του νέου reality μαγειρικής του ΑΝΤ1
Νέα

Game of Chefs: Αυτοί είναι οι κριτές του νέου reality μαγειρικής του ΑΝΤ1

Game of Chefs: Αυτοί είναι οι κριτές του νέου reality μαγειρικής του ΑΝΤ1

Το αποκλειστικό του «Πρωινού» και οι πρώτες δηλώσεις

Τη μαγειρική σε reality θα προσθέσει στο πρόγραμμά του τη νέα σεζόν ο ANT1, καθώς το Game of Chefs έρχεται και θα αλλάξει τα δεδομένα που έχουμε συνηθίσει μέχρι σήμερα.

Συγκεκριμένα, το «Πρωινό», αποκάλυψε ποιοι θα είναι οι τρεις κριτές του νέου τηλεπαιχνιδιού, οι οποίοι μάλιστα θα αναλαμβάνουν και χρέη coach σε κάποιες περιπτώσεις.

Οι τρεις καταξιωμένοι σεφ υπέγραψαν με τον ΑΝΤ1 και όπως είπε η Φαίη Σκορδά είχαν εξαιρετική χημεία στην πρώτη τους συνάντηση, σε ένα reality που το έπαθλο είναι 50.000 ευρώ.

Ο λόγος για τους Άγγελο Λάντο, Άνταμ Κοντοβά και Βασίλη Μουρατίδη, οι οποίοι μίλησαν στην κάμερα του «Πρωινού» για το τι πρόκειται να δούμε στις τηλεοπτικές μας οθόνες.

«Εμείς δεν ξέρουμε κανέναν, είναι τελείως άγνωστοι οι άνθρωποι που θα μπουν να διαγωνιστούν σε αυτό το κομμάτι. Όταν βλέπεις τα πρόσωπα αλλάζεις άποψη», είπε ο Βασίλης Μουρατίδης.

«Θεωρώ ότι αυτή η επαφή με τα παιδιά, που έχουν να σου πουν μια ιστορία σε εξιτάρει. Σου δημιουργεί περισσότερα συναισθήματα, να δεις κάτι παραπάνω σε σχέση με τη μαγειρική», δήλωσε ο Άγγελος Λάντος.

«Είχα καιρό να δω κάτι με τόσες πολλές εναλλαγές μεταξύ των παικτών αλλά και των κριτών. Νομίζω ότι θα είναι κάτι αναπάντεχο και πολύ ενδιαφέρον», τόνισε ο Άνταμ Κοντοβάς.

https://streamable.com/mgs4g7