Γέννησε η Νάντια Μπουλέ
Ελλάδα

Γέννησε η Νάντια Μπουλέ

Γέννησε η Νάντια Μπουλέ

Χαμόγελα χαράς για την οικογένεια της Νάντιας Μπουλέ καθώς η γνωστή ηθοποιός γέννησε τα ξημερώματα ένα υγιέστατο κοριτσάκι βάρους 2.870 γραμμαρίων. Ευτυχισμένος πατέρας στο πλευρό της, ο σύντροφός της, Γιώργος Ισαάκ.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Znews, η Νάντια Μπουλέ γέννησε με φυσιολογικό τοκετό ένα πανέμορφο κοριτσάκι στο ιδιωτικό μαιευτήριο ΙΑΣΩ και μητέρα και κόρη χαίρουν άκρας υγείας. Η Νάντια Μπουλέ γέννησε με φυσιολογικό τοκετό στις 3 και 40 τα ξημερώματα και σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες θηλάζει κανονικά τη μικρούλα της και είναι πολύ ενθουσιασμένη.

Η Νάντια Μπουλέ και ο Γιώργος Ισαάκ είναι μαζί εδώ και πέντε χρόνια και η μικρούλα έρχεται να ταράξει τα νερά και να ολοκληρώσει την ευτυχία τους. Όπως είχε αποκαλύψει μάλιστα και η γνωστή ηθοποιός οι δυο τους δεν είχαν προγραμματίσει κάτι και το μωρό ήρθε αβίαστα στη ζωή τους, ωστόσο είχε δηλώσει για τον σύντροφό της: «Ο σύντροφός μου θα γίνει χαζομπαμπάς. Είναι πολύ συναισθηματικός άνθρωπος».

Η γνωστή ηθοποιός τις τελευταίες μέρες, μάλιστα, ανυπομονούσε να γεννήσει, καθώς είχε μπει στον 9ο μήνα της εγκυμοσύνης της και είχε κάνει τα πάντα – περπάτημα, πιέσεις σε μπάλα του pilates, καυτερά φαγητά, μέχρι και χορό- για να βοηθήσει στο να έρθει πιο γρήγορα ο τοκετός.

View this post on Instagram

A post shared by Nadia Boule (@nadiaboule)