Γιάννα Αγγελοπούλου – Δασκαλάκη: «Ο γιατρός φοβήθηκε, είπε στον Θόδωρο: “το αίμα της είναι σαν νερό και δεν την αναλαμβάνω”»
Late night shows

Γιάννα Αγγελοπούλου – Δασκαλάκη: «Ο γιατρός φοβήθηκε, είπε στον Θόδωρο: “το αίμα της είναι σαν νερό και δεν την αναλαμβάνω”»

Γιάννα Αγγελοπούλου – Δασκαλάκη: «Ο γιατρός φοβήθηκε, είπε στον Θόδωρο: “το αίμα της είναι σαν νερό και δεν την αναλαμβάνω”»

Η κρίση στον γάμο τους, το σοβαρό πρόβλημα υγείας της, η οικογενειακή της ζωή

Η Γιάννα Αγγελοπούλου – Δασκαλάκη ήταν καλεσμένη της εκπομπής «Αυτός και ο άλλος», με τους Θοδωρή Βαμβακάρη και Τάκη Γιαννούτσο.

Η  κ. Αγγελοπούλου περιέγραψε πώς έκλαψε από απογοήτευση μπροστά στον Κωνσταντίνο Μητσοτάκη όταν τη δεκαετία του 80 της ανακοίνωσε ότι δεν θα την έβαζε στο ψηφοδέλτιο διότι ήταν ακόμα μικρή.

Η Γιάννα Αγγελοπούλου άνοιξε την ατζέντα της και έδειξε τι είχε μέσα. Μεταξύ αυτών μία φωτογραφία με τον Θόδωρο Αγγελόπουλο πριν ακόμα γίνουν ζευγάρι, στο Φανάρι.

«Αυτός ο θείος ο πλούσιος τώρα γιατί μου δίνει τη θέση του;» ήταν η πρώτη σκέψη της για τον μέλλοντα σύζυγό της όπως αποκάλυψε.

«Αυτό που με έκανε να τον πιστέψω είναι ότι αισθανόταν χαρούμενος κι ευτυχισμένος όταν με έβλεπε να είμαι χαρούμενη κι ευτυχισμένη.

«Μου είπε ότι “εγώ δεν κάνω παιδιά και θα έχω την Καρολίνα σαν δικό μου παιδί”. Η Καρολίνα όταν τον είδε πρώτη φορά απογοητεύτηκε, τον περίμενε σαν σταρ του Χόλιγουντ. Ο Θόδωρος ήταν καλός πατέρας και για την Καρολίνα και για τους γιους μας. Μέσα σε 1,5 χρόνο από bachelor βρέθηκε με σύζυγο, τρία παιδιά, σκυλιά και τη μαμά μου».

«Ο γιατρός φοβήθηκε, είπε στον Θόδωρο “το αίμα της είναι σαν νερό και δεν την αναλαμβάνω”»

«Περάσαμε κάποιες δύσκολες εποχές. Ο Θόδωρος βρέθηκε ξαφνικά στη σκιά. Όλοι μιλούσαν για τη Γιάννα. Δεν ήταν μόνο αυτό. Εγώ ασχολιόμουν αμέτρητες ώρες. Δεν ήταν μόνο αυτό. Μια σφυρηλατημένη σχέση ξαφνικά είχε φύγει συν το θέμα της υγείας μου όταν τελείωσαν οι  Ολυμπιακοί. Πρέπει να έχεις το θάρρος να το αντιμετωπίσεις.

Για να λέγομαι ακόμα Γιάννα Αγγελοπούλου σημαίνει ότι το ξεπεράσαμε το πρόβλημα.

Τα δυσάρεστα σε δυναμώνουν. Το σοκ που έπαθα όταν μου είπαν “έχεις αυτό, να το προλάβουμε”, ήταν οι πρώτες διακοπές που έκανα με τα παιδιά μου Χριστούγεννα.

Πήγα να κάνω εξετάσεις και ο γιατρός φοβήθηκε, είπε στον Θόδωρο “το αίμα της είναι σαν νερό και δεν την αναλαμβάνω”. Ναι, υπήρχε κίνδυνος και για τη ζωή μου. Ο Θόδωρος είχε στεναχωρηθεί, έχει κι αυτός ένα πρόβλημα και ήταν στην Αθήνα.  Ήμουν ακόμα στο νοσοκομείο και τηλεφωνούσα στα παιδιά. Η  Καρολίνα που αισθανόταν η γυναίκα της οικογένειας και μου έλεγε “μαμά αναπνέει καλά”.

Όταν έκανα αργότερα έκανα την εγχείρηση στην σπονδυλική μου στήλη μου είπαν κάποια πράγματα θα τα ξεχάσεις όπως τη γιόγκα.

Ένα πράγμα δεν θα πω, μην δουλέψετε για να μην πάθετε τίποτα.

Κυρία είμαι πάντα αλλά αισθανόμουν η Γιάννα όχι “σιδηρά κυρία”. Είναι ανώφελο να παριστάνουμε τους γενναίους».

«Δεν μου αρέσει ο όρος “πεθερά”»

«Λατρεύω τις εγγονές μου. Είμαι λίγο τρελογιαγιά. Κάνουμε δικές μας ιστορίες, μιλάμε, ντύνομαι

Δεν μου αρέσει ο όρος πεθερά. Με ενδιαφέρει να είναι τα παιδιά μου ευτυχισμένα. Στηρίζω πιο πολύ τους συντρόφους των παιδιών μου.

Η πιο ωραία στιγμή της μέρας είναι όταν μπορέσω να μιλήσω με τον ένα μετά τον άλλον. Αν κάτι μου αρέσει στην τεχνολογία είναι πώς ενώνει την οικογένεια.

Ένα τυπικό οικογενειακό τραπέζι είναι αν χωράμε γιατί είμαστε πολλοί πια. Όταν έρχεται η κυρία Μαρίκα από το Ηράκλειο να μείνει ξέρουν ότι το φαγητό είναι το καλύτερο.

Με άφησε η μαμά μου να μην τυλίξω ντολμά; Έχω μάθει να μαγειρεύω τα πάντα. Έμαθα και μερικές συνταγές για να εντυπωσιάσω τα παιδιά μου. Όπως να βάζω φωτιά στα ζουμιά του φιλέτου. Βέβαια κινδυνέψαμε να βάλουμε φωτιά στον κοιτώνα των παιδιών!»