Γιάννης Αϊβάζης: «Ήμουν έξι ετών όταν πέρασα καρκίνο. Θυμάμαι τις παρακεντήσεις που μου κάνανε και ούρλιαζα»
Πρωινές εκπομπές

Γιάννης Αϊβάζης: «Ήμουν έξι ετών όταν πέρασα καρκίνο. Θυμάμαι τις παρακεντήσεις που μου κάνανε και ούρλιαζα»

Γιάννης Αϊβάζης: «Ήμουν έξι ετών όταν πέρασα καρκίνο. Θυμάμαι τις παρακεντήσεις που μου κάνανε και ούρλιαζα»

Ο ηθοποιός μίλησε για τη δύσκολη περίοδο που πέρασε στη ζωή του όταν ήταν παιδάκι

Σε μία εκ βαθέων εξομολόγηση προχώρησε ο Γιάννης Αϊβάζης, σε συνέντευξη που παραχώρησε στην εκπομπή Happy Day και την Όλγα Λαφαζάνη.

Ο ηθοποιός μίλησε για τον καρκίνο που πέρασε όταν ήταν σε ηλικία 6 ετών, αλλά και τις δυσκολίες που αντιμετώπισε σε γύρισμα που έκανε σε ταινία του Μανούσου Μανουσάκη.

«Ήμουν έξι ετών όταν πέρασα καρκίνο. Θυμάμαι τις παρακεντήσεις που μου κάνανε και ούρλιαζα. Θυμάμαι τους γονείς μου να κλαίνε. Θυμάμαι τη μητέρα μου να είναι συνέχεια από πάνω μου κι εγώ να τους λέω ότι όλα είναι καλά. Τα πάντα θυμάμαι. Είμαι από τους τυχερούς ανθρώπους που το ξεπέρασα. Τη μέρα που βγήκα από το νοσοκομείο θυμάμαι πολύ έντονα στο προαύλιο που μου είχαν πάρει ένα μπαλόνι.

Το προηγούμενο βράδυ, άκουγα ουρλιαχτά από το διπλανό δωμάτιο. Ήταν ένα παιδάκι που είχε κι αυτό καρκίνο. Η μαμά μου δε μπορούσε να κοιμηθεί όλο το βράδυ. Κάποια στιγμή το παιδάκι σταμάτησε και το πρωί που ξύπνησα τη ρώτησα τι έγινε το παιδί και εκείνη μου είπε ότι έφυγε στον ουρανό. Κατεβαίνοντας λοιπόν κάτω, θυμάμαι ότι κρατούσα το μπαλόνι και μου έφυγε στον ουρανό και μου λέει η μητέρα μου, “δε πειράζει, πήγε στο παιδάκι πάνω”» είπε μεταξύ άλλων ο Γιάννης Αϊβάζης.

«Η ταινία “Άβυσσος” πάει πάρα πολύ καλά στο εξωτερικό, ήδη έχουμε πάρει 12 βραβεία από κορυφαία φεστιβάλ. Συμμετείχα σε μια ταινία στην Αγγλία. Είναι άλλα τα μεγέθη εκεί, χωρίς να θέλω να προσβάλλω την Ελλάδα. Όταν έκανα τον “Φάρο” του Μανουσάκη έπρεπε να πέσω στη θάλασσα Φλεβάρη και με χειροπέδες.

Το Asia Express το ευχαριστήθηκα, αλλά και δεν το ευχαριστήθηκα. Έπεσα έξω σε χαρακτήρες ανθρώπων, ξενέρωσα. Φάγαμε και κατσαρίδες, πήγαμε πολλές φορές στον γιατρό», είπε ο ηθοποιός μεταξύ άλλων.

Παράλληλα, αναφέρθηκε και στην κόρη του Ισμήνη, η οποία θέλει να γίνει ηθοποιός, αλλά και τη σύζυγό του, Μαρία Κορινθίου.