Γιάννης Αϊβάζης: «Σε παιδική ηλικία πέρασα μία πολύ σπάνια αρρώστια. Ζούσα με τον φόβο μην το ξαναπάθω»
Νέα

Γιάννης Αϊβάζης: «Σε παιδική ηλικία πέρασα μία πολύ σπάνια αρρώστια. Ζούσα με τον φόβο μην το ξαναπάθω»

Γιάννης Αϊβάζης: «Σε παιδική ηλικία πέρασα μία πολύ σπάνια αρρώστια. Ζούσα με τον φόβο μην το ξαναπάθω»

Η εξομολόγηση στην Ελεονώρα Μελέτη

Καλεσμένος της Ελεονώρας μελέτη στην εκπομπή «Μεσάνυχτα» ήταν ο Γιάννης Αϊβάζης. Ο γνωστός ηθοποιός μίλησε για τη γυναίκα της ζωής του, τη Μαρία Κορινθίου, και τα 14 χρόνια που είναι μαζί. Ο ίδιος εξομολογήθηκε πως στην αρχή είχε αντιρρήσεις να παίξει η κόρη τους Ισμήνη σε τηλεοπτική σειρά, αποκάλυψε πως όταν ήταν μικρός ήθελε να γίνει μητροπολίτης και μίλησε γιατί τη σοβαρή περιπέτεια υγείας που είχε σε παιδική ηλικία.

«Πέρα από το γεγονός ότι είμαστε ένα ζευγάρι ηθοποιών έχουμε πει ότι δεν θα φέρουμε τη δουλεία στο σπίτι. Στο εργασιακό περιβάλλον δεν υπάρχει ο σύζυγος και η σύζυγος, αλλά ο σκηνοθέτης, οι ηθοποιοί και όσοι τον πλαισιώνουν. Πηγαίνοντας όμως στο σπίτι, θέλουμε να ξεκουραστούμε και να μην μεταφέρουμε τα προβλήματά μας. Συμφωνήσαμε με τη Μαρία ότι όλα αυτά τα χρόνια θα προσπαθούμε να μην φέρνουμε τη δουλειά στο σπίτι. Θα το συζητάμε, αλλά δεν θα το αναλύουμε. Αυτός είναι και ένας λόγος που έχουμε μείνει τόσα χρόνια μαζί», αποκάλυψε ο Γιάννης Αϊβάζης και εξομολογήθηκε πως δεν έχει επιβάλει ποτέ κάτι στη σύζυγό του, ούτε κι εκείνη έχει κάνει κάτι αντίστοιχο.

Ο γνωστός ηθοποιός μάλιστα αποκάλυψε πως είναι 14 χρόνια ζευγάρι με τη Μαρία Κορινθίου και δήλωσε: «Όλα τα ζευγάρια έχουν περάσει και περνούν κρίσεις. Προβλήματα υπάρχουν στα ζευγάρια των ανθρώπων. Εμείς γιατί να διαφέρουμε;»

Και συμπλήρωσε: «Με τη Μαρία γνωριστήκαμε πολύ γρήγορα, κάναμε οικογένεια πάρα πολύ γρήγορα. Ήταν αστραπιαίο. Ήταν και είναι ένας μεγάλος έρωτας. Μεγαλώνουμε μαζί».

Για το τηλεοπτικό ντεμπούτο της κόρης του στο «Καφέ της Χαράς» είπε: «Η κόρη μου είναι 13 χρόνων και θέλει να ασχοληθεί με την υποκριτική. Εγώ είχα κάποιες αναστολές όταν μου το είπαν. Μου το ανακοίνωσαν» και συμπλήρωσε πως η πρώτη του σκέψη ήταν να της πει «όχι».

https://streamable.com/9rftrq

Μιλώντας για τη σοβαρή περιπέτεια υγείας που πέρασε στα 6 του χρόνια, εξομολογήθηκε: «Ακόμα θυμάμαι τι συνέβαινε στο νοσοκομείο. Ένα παιδί που περνά πόνο ή βλέπει πράγματα που είναι έξω από τις εικόνες που έχει μεγαλώσει, τις κρατά. Πέρασα μία πολύ σπάνια αρρώστια. Νομίζω με δυνάμωσε και μου δημιούργησε άμυνες.

Δηλαδή δεν μπορώ να κάθομαι και να ακούω τι μπορεί να σχολιάζει ο καθένας. Η ζωή είναι άλλη, δεν με αφορά. Είναι ένα δύσκολο κομμάτι για εμένα το συγκεκριμένο γιατί δεν το ξέρουν οι γονείς μου αλλά πάντα ζούσα με τον φόβο να μην το ξαναπάθω μέχρι να δούμε τι συμβαίνει. Δεν χρειάζεται να πούμε πολλά γιατί πολλοί άνθρωποι περνούν διάφορα και δεν το ξέρει κανείς. Δεν είναι κάτι κρυφό. Έτυχε και το ανέφερε κάποια στιγμή σε μια συζήτηση» δήλωσε ο ηθοποιός.

Τέλος, παραδέχεται πως έχει δεχτεί σεξουαλική παρενόχληση από γυναίκα: «Προσωπικά έχω δεχτεί από γυναίκα, που ήταν υψηλόβαθμη, απειλή πως “αν δεν έρθεις μαζί μου, τελείωσες”. Ήταν από τον χώρο της δημοσιογραφίας».

https://streamable.com/6gf7o2