Γιάννης Αντετοκούνμπο: Θα γίνει για δεύτερη φορά πατέρας
Κόσμος

Γιάννης Αντετοκούνμπο: Θα γίνει για δεύτερη φορά πατέρας

Γιάννης Αντετοκούνμπο: Θα γίνει για δεύτερη φορά πατέρας

Η αποκάλυψη της αγαπημένης του Μαράιας για το δεύτερο μωρό

Με ένα τρυφερό μήνυμα στο Instagram η σύζυγος του Γιάννη Αντετοκούνμπο, Μαράια, αποκάλυψε πως η οικογένειά τους θα μεγαλώσει σε λίγο καιρό, καθώς ένα ακόμη μωράκι θα έρθει να ολοκληρώσει την  ευτυχία τους. Η γλυκιά Μαράια δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram φωτογραφίες με τον 15 μηνών γιο τους Λίαμ Τσαρλς Αντετοκούνμπο και μίλησε με λόγια αγάπης για την όμορφη οικογένεια που έχει φτιάξει με τον star του NBA.

«”Ο γιος μου είναι ο σκοπός μου”. Ξέρω ότι αυτή η δήλωση είναι κλισέ, αλλά είναι αλήθεια. Το να γίνω μητέρα με βοήθησε να καταλάβω για πόσα πράγματα είμαι ικανή: σωματικά, ψυχικά και συναισθηματικά. Ο γιος μου με βοήθησε να έχω υπομονή, επιμονή και πάθος του τελευταίους αυτούς 15 μήνες, από ότι θα μπορούσα να έχω φανταστεί. Αλλά το πιο σημαντικό είναι ότι μου άνοιξε τα μάτια στις πραγματικές μου δυνατότητες. Το έχω καταφέρει μετά από νύχτες χωρίς ύπνο, περιόδους που έβγαζε δόντια, αλλά και εκρήξεις θυμού στην  παιδική ηλικία και χάρη σε αυτά νιώθω ανίκητη», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Και έκανε την αποκάλυψη: «Ξέχασα να αναφέρω ότι έρχεται το δεύτερο μωρό μας και είμαι έτοιμη για τα επόμενα μαθήματα ζωής. Τα παιδιά μου είναι η μεγαλύτερη ευλογία μου και το μεγαλύτερο μάθημα για εμένα».

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Mariah (@sincerelyymariah)

«Ο λόγος που αποφάσισα να το αποκαλύψω στη γιορτή της μητέρας είναι σημαντικό για εμένα. Τέτοιο καιρό πέρσι πάλευα και ένιωθα ανεπαρκής ως μητέρα του μικρού μου αγοριού. Ήταν μια από τις πιο δύσκολες εμπειρίες που έζησα. Αλλά το να ξυπνώ με τον Liam κάθε πρωί με βοήθησε να το ξεπεράσω. Δούλεψα πολύ με τον εαυτό μου και υποσχέθηκα να γίνω καλύτερη για εμένα και την οικογένειά μου. Η περσινή χρονιά ήταν μια από τις πιο δύσκολες της ζωής μου και σήμερα γιορτάζω το ότι… ωρίμασα! Εκπληρώνω τα όνειρά μου και μεγαλώνω τα παιδιά μου! Ευχαριστώ τον Liam και το μωρό που έρχεται που μου έδωσαν σκοπό στη ζωή μου»

https://streamable.com/69pv6t