Γιάννης Κότσιρας: «Βρίσκω γενναίο από τη μεριά της Χαρούλας Αλεξίου να αποσυρθεί. Ήταν μια δύσκολη απόφαση»
Ελλάδα

Γιάννης Κότσιρας: «Βρίσκω γενναίο από τη μεριά της Χαρούλας Αλεξίου να αποσυρθεί. Ήταν μια δύσκολη απόφαση»

Γιάννης Κότσιρας: «Βρίσκω γενναίο από τη μεριά της Χαρούλας Αλεξίου να αποσυρθεί. Ήταν μια δύσκολη απόφαση»

Το άγνωστο περιστατικό που αποκάλυψε με θαυμάστριά του που απειλούσε να αυτοκτονήσει

Στην κάμερα της εκπομπής «Σου Κου Family» και στον Ποσειδώνα Γιαννόπουλο μίλησε ο Γιάννης Κότσιρας. Ο αγαπημένος ερμηνευτής που στις 7 Φεβρουαρίου ετοιμάζει μια live streaming συναυλία από τον Σταυρό του Νότου αναφέρθηκε στις αλλαγές που έφεραν τα παιδιά του στη ζωή του, στις ακραίες εκδηλώσεις θαυμασμού που έχει δεχθεί και στη Χαρούλα Αλεξίου που αποφάσισε να αποσυρθεί από το τραγούδι.

«Με άλλαξε πάρα πολύ το κομμάτι της οικογένειας. Είχα αφοσιωθεί στη δουλειά και ήμουν σε βαθμό τρέλας τελειομανής και αυτό πήγε στη μπάντα. Το ότι έβαζα πάνω από όλα τη δουλειά. Λόγω καραντίνας έχω φτιάξει μέχρι και κανάλι με παιδικά τραγούδια», είπε αρχικά ο Γιάννης Κότσιρας.

Και συνέχισε: «Το 24ωρο με παιδιά είναι πάρα πολύ δύσκολο. Είναι μια τεράστια ευθύνη. Όταν έχεις παιδιά πρέπει να προσέχεις κάθε λεπτομέρεια, κάθε κίνηση, κάθε κουβέντα που θα πεις. Και όταν έχεις δυο μικρά αγόρια 2 και 4 είναι εξαιρετικά δύσκολο. Τα παιδιά έχουν πολύ ενέργεια και αυτή εκτονώνεται μέσα στο σπίτι. Με ένα χαμόγελο, όμως, σε κάνουν χαρούμενο».

Για τις live streaming συναυλίες είπε: «Μπαίνουμε σε μια καινούργια διαδικασία. Πρέπει να συναντιόμαστε με το κοινό μας, να μιλάμε και να επικοινωνούμε και αυτό γίνεται τώρα μόνο διαδικτυακά. Την παράσταση “Αν μου σπάσουν το μπουζούκι” που διακόπηκε λόγω κορονοϊού αποφασίσαμε να την κάνουμε μια μεγάλη διαδικτυακή συναυλία».

Μιλώντας για τις ακραίες εκδηλώσεις θαυμασμού είπε: «Στην αρχή αισθάνθηκα τη δημοσιότητα να με πνίγει. Ένιωσα ότι χάνω τα πάντα από αυτά που ήταν για εμένα φυσιολογικά. Δεν μπορούσα να πάω για καφέ και φαγητό με τους φίλους μου, όπως παλιά. Είχαν αλλάξει τα πάντα. Αυτό ήταν κάτι περίεργο. Υπήρξε μ ια κοπέλα που με ακολουθούσε και ήθελε να αυτοκτονήσει αν δεν βρισκόμασταν να πιούμε έναν καφέ».

Τέλος, μιλώντας για τη Χαρούλα Αλεξίου είπε: «Βρίσκω γενναίο από τη μεριά της Χαρούλας Αλεξίου να αποσυρθεί. Ήταν μια απόφαση που πήρε πολύ δύσκολα. Τη συνάντησα όταν πήρε την απόφασή της. Εγώ της σφίγγω το χέρι και της δίνω μια αγκαλιά».

https://streamable.com/d5vxm7