Γιάννης Μαρακάκης: «Είχαν εγκλωβίσει παράνομα μια γυναίκα στο ψυχιατρείο. Τη λύσαμε γιατί ήταν δεμένη με ιμάντα και την πήραμε»
Νέα

Γιάννης Μαρακάκης: «Είχαν εγκλωβίσει παράνομα μια γυναίκα στο ψυχιατρείο. Τη λύσαμε γιατί ήταν δεμένη με ιμάντα και την πήραμε»

Γιάννης Μαρακάκης: «Είχαν εγκλωβίσει παράνομα μια γυναίκα στο ψυχιατρείο. Τη λύσαμε γιατί ήταν δεμένη με ιμάντα και την πήραμε»

Ο γνωστός δικηγόρος μίλησε για μία από τις πιο δύσκολες περιπτώσεις στη δουλειά του, τον πατέρα του και την κόρη του

Ένας επιτυχημένος δικηγόρος και ένας ευτυχισμένος μπαμπάς είναι ο Γιάννης Μαρακάκης, ο οποίος δεν θα ήθελε σε καμία περίπτωση να γίνει μέρος κάποιας εκπομπής στην τηλεόραση, ενώ αν θα έκανε δεύτερο παιδί, θα ήθελε κι αυτό να ήταν κοριτσάκι.

Ο δικηγόρος μίλησε στην εκπομπή «Όλα γκουντ» και αναφέρθηκε στη δουλειά του και σε ένα από τα πιο δύσκολα περιστατικά που του έχουν συμβεί.

«Είχαν εγκλωβίσει παράνομα μια γυναίκα στο ψυχιατρείο, όχι στην Ελλάδα αλλά στη Μεγάλη Βρετανία και αναγκάστηκα να λειτουργήσω παράτυπα για να μπορέσω να τη βγάλω από εκεί. Τη λύσαμε γιατί ήταν δεμένη με ιμάντα και την πήραμε. Αν εγώ έχω δώσει το 100% μπορώ να κοιμηθώ ήσυχα, αν δεν το έχω κάνει δεν κοιμάμαι καλά», δήλωσε αρχικά και συνέχισε:

«Είμαι ερωτευμένος με τη δουλειά μου. Έχω δεχθεί φοβερό πόλεμο στη δουλειά μου, αλλά αυτό σημαίνει ότι την κάνω καλά».

Για τον ρόλο της τηλεόρασης στη ζωή του, απάντησε: «Η τηλεόραση με βοήθησε περίπου στο 7 στα 10. Πάντα βλέπω τα πράγματα περίπου στη μέση. Μου έκανε και μεγάλη ζημιά. Μου γίνονται συνέχεια προτάσεις να κάνει τηλεόραση, αλλάμε τίποτα».

«Τώρα πια δεν με ενοχλεί να με φωτογραφίζουν με μαγιό. Πριν από 15 χρόνια με ενοχλούσε», πρόσθεσε.

Αναφορικά με την απώλεια του πατέρα του:«Δεν έχω ξεπεράσει την απώλεια του πατέρα μου. Καμία απώλεια δεν ξεπερνιέται. Μπορεί να έρχεται το τέλος αλλά ποτέ δεν το πιστεύεις. Ο μπαμπάς μου έφυγε από αλτσχάιμερ. Αισθανόταν παρόλο που δεν με θυμόταν. Αντιλαμβανόταν ότι τον αγαπώ».

Σχετικά με την κόρη του: «Η κόρη μου είναι περίπου 2 ετών. Είναι ίδια με εμένα. Θα ήθελα ακόμα ένα κοριτσάκι. Όταν μας είχε πει η γιατρός ότι είναι κορίτσι της είχα πει να το ξανατσεκάρει. Είχα λίγο απογοητευτεί. Αν συγκρίνω με άλλους φίλους που έχουν αγόρια, δεν θα το άλλαζα με τίποτα. Κορίτσι. Δεν θέλω να σκεφτώ ότι κάποια στιγμή θα γνωρίσω το αγόρι της κόρης μου».

Για τον ρόλο του συζύγου: «Δεν φεύγει ποτέ ο έρωτας. Για έναν άντρα, η σοφία του συνίσταται στο να αναγνωρίσει το ότι η γυναίκα κάνει κουμάντο. Όλες οι γυναίκες του κόσμου πρέπει να κάνουν τους άντρες να νιώθουν βασιλιάδες. Πρέπει να υπάρχει κι ένα παραμύθι μέσα σε όλο αυτό το πράγμα».