Γιάννης Πλούταρχος: Η κόρη του Κατερίνα μαγεύει τραγουδώντας Αλέκα Κανελλίδου
Ελλάδα

Γιάννης Πλούταρχος: Η κόρη του Κατερίνα μαγεύει τραγουδώντας Αλέκα Κανελλίδου

Γιάννης Πλούταρχος: Η κόρη του Κατερίνα μαγεύει τραγουδώντας Αλέκα Κανελλίδου

Η πρωτότοκη κόρη του τραγουδιστή έχει πάρει το χάρισμά του

Πρόκειται για αδιαμφισβήτητα μια μουσική οικογένεια, καθώς το… μικρόβιο του Γιάννη Πλούταρχου για τη μουσική έχουν «κολλήσει» και τα παιδιά του, τα περισσότερα από τα οποία διαθέτουν εξαιρετικές φωνές!

Ο Γιώργος Κακοσαίος έχει ήδη βγει στην… αγορά και συστήνεται στον κόσμο με τα πρώτα του βήματα στη δισκογραφία, ενώ η Κατερίνα, η πρωτότοκη κόρη του Γιάννη, μπορεί να σπούδαζε Βιολογία σε πανεπιστήμιο της Κύπρου, ωστόσο η φωνή της έχει τεράστιες βλέψεις για την ελληνική μουσική.

Το τελευταίο διάστημα , η Κατερίνα μοιράζεται βίντεο στα social media με τραγούδια τα οποία ερμηνεύει με την στήριξη του μπαμπά της, ενώ αυτή τη φορά, ο περήφανος Γιάννης, είδε την κόρη του στο στούντιο, να ερμηνεύει ένα εκπληκτικό κομμάτι της Αλέκας Κανελλίδου.

Η Κατερίνα, με την «Εξομολόγηση», εντυπωσίασε τους ακολούθους του μπαμπά της, με τα σχόλια από διάσημους celebrities και μη να είναι δεκάδες.

«Όμορφη μου Κατερίνα… με τη βελούδινη φωνή..», έγραψε η Πέγκυ Ζήνα, «Αχ το κορίτσι μου το υπέροχο», έγραψε η Μαρία Κορινθίου, ενώ ο Θανάσης Ευθυμιάδης σχολίασε με χιούμορ: «Γιάννη μου, αφού έχουν τέτοιες φωνάρες τα παιδιά σου γιατί έτρεχε η Μαρία τόσα χρόνια να τα πηγαίνει σε δραστηριότητες και σχολεία; Να είστε καλά και να τα χαίρεστε. Εκτός από το ταλέντο, φαίνεται ότι πήρε και το ήθος σου».