Γιάννης Σπαλιάρας: Αυτός είναι ο λόγος που απέρριψε το Survivor All Star
Πρωινές εκπομπές

Γιάννης Σπαλιάρας: Αυτός είναι ο λόγος που απέρριψε το Survivor All Star

Γιάννης Σπαλιάρας: Αυτός είναι ο λόγος που απέρριψε το Survivor All Star

Τι απάντησε για τη δήλωση που είχε κάνει σάλο, με τις 4.000 γυναίκες

Το λόγο που είπε «όχι» στο Survivor All Star αποκάλυψε στην εκπομπή «Χαμογέλα και πάλι» και τον Δημήτρη Αλεξάνδρου, ο Γιάννης Σπαλιάρας.

«Ήταν ένα πρόγραμμα που έκανε 80%, πολύς κόσμος με γνώρισε και με αγάπησε μέσα απ’ αυτό» εξήγησε.

Παράλληλα, θεωρεί πως είναι άδικο όσοι αναφέρονται σε αυτόν να στέκονται μόνο στο ριάλιτι επιβίωσης, καθώς πριν από αυτό είχε συμμετάσχει και σε δέκα σίριαλ.

Σχετικά με το αν έχει δεχθεί ανήθικες προτάσεις στον χώρο, απάντησε θετικά και επισημαίνε πως ναι μεν είναι δύσκολα αλλά πάντοτε κανείς μπορεί να βρει το δρόμο του.

Σχετικά με τον σάλο που δημιούργησε η δήλωσή του πως έχει πάει με 4.000 γυναίκες ξεκαθάρισε: «Μπορεί κάποιοι να πίστεψαν ότι βλέπω τις γυναίκες σαν αριθμούς, δεν γνώριζαν όμως τον χαρακτήρα μου».

«Ό,τι ήταν να πάρω, το πήρα και ό,τι ήταν να δώσω, το έδωσα στο Survivor» δηλώνει σχετικά με το ριάλιτι επιβίωσης, κάτι που τον έκανε και να αρνηθεί την πρόταση για το «Survivor All Star».

«Ο λόγος που αρνήθηκα δεν ήταν οικονομικός, δεν είχα κίνητρο πέρα από τα χρήματα, γι’ αυτό και δεν “παζάρεψα”» συμπλήρωσε και δήλωσε ότι θεωρεί λάθος της παραγωγής να δίνει την ίδια αμοιβή σε όλους τους παίκτες.

«Δέχτηκα φέτος προτάσεις για πάνελ σε εκπομπή, δεν είναι όμως αυτό που θέλω να κάνω» κατέληξε.