Γιάννης Σπαλιάρας: «Δεν έχω σχέση εδώ και τρία χρόνια»
Νέα

Γιάννης Σπαλιάρας: «Δεν έχω σχέση εδώ και τρία χρόνια»

Γιάννης Σπαλιάρας: «Δεν έχω σχέση εδώ και τρία χρόνια»

Ο ηθοποιός μίλησε για την αγάπη του για τις γάτες, τη γυμναστική και την προσωπική του ζωή

Με αφορμή την Παγκόσμια ημέρα των ζώων που είναι τη Δευτέρα, ο Γιάννης Σπαλιάρας πόζαρε για τις ανάγκες του νέου περιοδικού free press αγκαλιά με το αγαπημένο του γατάκι, το οποίο βρήκε όταν γύρισε από το Ιράν.

Η ηθοποιός αποκάλυψε, μιλώντας στην εκπομπή «Τι λες τώρα», ότι το όνομα «Χούμπη», σημαίνει «καλά» στα ιρανικά και ότι: «Την βρήκα στον κήπο μου, πριν από ένα χρόνο στις 8 Αυγούστου, την Παγκόσμια Ημέρας Γάτας.Δεν είναι καρμικό;».

Όσον αφορά στο κομμάτι της γυμναστικής, η οποία αποτελεί καθημερινή του συνήθεια: «Η γυμναστική είναι αναπόσπαστο κομμάτι της ζωής μου. Είναι κάτι που μου αρέσει και απολαμβάνω. Η γυμναστική μας βοηθάει σε πολλά επίπεδα».

Ο Γιάννης Σπαλιάρας αναφέρθηκε και στο Survivor. «Η ιστορία της τηλεόρασης μας έχει δείξει ότι πάντα το πρώτο κλέβει την παράσταση. Ίσως ο κόσμος να κουράστηκε… ίσως και να φταίνε οι χαρακτήρες. Εμείς στην πρώτη χρονιά ήμασταν πιο αυθόρμητοι, στη δεύτερη χρονιά ήταν πιο υποψιασμένοι», είπε και πρόσθεσε πως δεν έχει επίσημη πρόταση για το All Star Survivor.

Σχετικά με την προσωπική του ζωή: «Οι σχέσεις μου που έχουν βγει προς τα έξω είναι εκείνες που έχουν διάρκεια», δήλωσε σχετικά με τις σχέσεις του και συμπλήρωσε πως τα τελευταία τρία χρόνια οι συνθήκες δεν ευνοούν τα αισθηματικά του, καθώς το φόρτο εργασίας είναι μεγάλο και συνεχώς ταξιδεύει. «Εκτός και αν την γνωρίσω σε αεροπλάνο!».