Γιάννης Σπαλιάρας: Σοκάρει η αποκάλυψη ότι είχε θαυμάστρια που είχε εμμονή μαζί του
Νέα

Γιάννης Σπαλιάρας: Σοκάρει η αποκάλυψη ότι είχε θαυμάστρια που είχε εμμονή μαζί του

Γιάννης Σπαλιάρας: Σοκάρει η αποκάλυψη ότι είχε θαυμάστρια που είχε εμμονή μαζί του

Τι είπε το μοντέλο για τα νέα του επαγγελματικά βήματα

Για τις ακραίες εκδηλώσεις θαυμασμού που έχει ζήσει αλλά και ένα περιστατικό που τον τρόμαξε και αναγκάστηκε να καλέσει την αστυνομία, μίλησε ο Γιάννης Σπαλιάρας, ο οποίος μίλησε στην κάμερα του «MEGA Καλημέρα» και αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στα νέα του επιχειρηματικά βήματα αλλά και στην προσωπική του ζωή.

«Το ZooBox είναι το νέο μου project, είναι οι πρώτοι 24ωροι αυτόματοι πωλητές για είδη πρώτης ανάγκης για τα ζωάκια», είπε ο Γιάννης Σπαλιάρας και αναφέρθηκε στις ταινίες που έχει κάνει στο εξωτερικό: «Οι δύο διεθνείς συμμετοχές ήρθαν τυχαία, είναι δύσκολο να πάρει κάποιος μέρος».

Ο Γιάννης Σπαλιάρας αποκάλυψε και το μεγαλύτερο ποσό που έχει πάρει ως μοντέλο. «Για μία καμπάνια για γυαλιά ηλίου είχα πάρει 20.000 ευρώ την ημέρα», είπε, ενώ πρόσθεσε ότι «Έχω απορρίψει να διαφημίσω ερωτικά βοηθήματα».

Σχετικά με το Survivor, απάντησε: «Το Survivor ήταν μια ευλογία για εμένα, γιατί κέρδισα την αγάπη και την εκτίμηση του κόσμου»,

Αναφορικά με το ποιες γυναίκες προτιμάει, δήλωσε: «Μου αρέσουν οι αυθόρμητες και ανεξάρτητες γυναίκες. Είμαι ζηλιάρης», ενώ ξεκαθάρισε ότι «Η δήλωση για τις 4.000 γυναίκες προέκυψε αυθόρμητα. Δεν έχω μετρήσει ποτέ».

«Το μεγαλύτερο διάστημα που έχω μείνει χωρίς σχέση είναι τώρα, που είμαι μόνος από το 2018. Βέβαια, επτά μήνες ήμουν στο εξωτερικό», υπογράμμισε.

Τέλος, για ακραίες εκδηλώσεις θαυμασμού που έχει δεχτεί είπε ότι «Είχα εμμονικές θαυμάστριες, μια κοπέλα με ακολουθούσε συνέχεια και κάλεσα την αστυνομία. Ήταν πίσω μου στην Εθνική με μεγάλα φώτα».